Paste Fără Gluten cu Creveți
Aceste paste fără gluten cu creveți, delicioase și ușor de preparat, sunt ideale pentru cei care preferă o alimentație fără gluten, fără să renunțe la savoarea fructelor de mare. Rețeta a fost creată de Biochimist la Cratiță și te va cuceri cu aromele sale fresh și combinația perfectă dintre creveți și penne.
Ingrediente
- 250 g paste penne Schär (fără gluten)
- 320 g creveți întregi prefierți (aproximativ 18 bucăți)
- 2 linguri ulei de măsline extravirgin
- 2 căței de usturoi, curățați
- 150 ml vin alb sec
- 100 ml smântână lichidă
- ½ linguriță oregano uscat
- ¼ linguriță sare
- (Opțional) Semințe de rodie pentru decor
- Apă și sare pentru fierberea pastelor
Mod de Preparare
Pentru instrucțiunile detaliate și toate trucurile de gătit, consultă această rețetă pas cu pas. Vei afla cum să combini perfect ingredientele, să dai creveților un gust irezistibil și să obții un preparat cremos, numai bun de savurat.
Poftă bună!