Cheesecake fără gluten cu căpșuni (vegan)
Cheesecake fără gluten cu căpșuni este un desert cremos și savuros, perfect pentru cei care doresc o variantă vegană/de post a clasicului cheesecake. Combinația dintre căpșunile proaspete și crema fină de brânză vegană face din acest preparat o alegere irezistibilă pentru orice iubitor de dulce!
Ingrediente
Pentru cremă
- 2 căni căpșuni proaspete
- 2 căni cremă de brânză vegană
- 2 linguri sirop de cocos
- 4 linguri fulgi de agar-agar
Pentru blat
- ¾ cană biscuiți „Digestive” Schär, mărunțiți
- 2 linguri semințe de mac
- 1 lingură semințe de in
- 2 linguri migdale zdrobite
- ½ cană ulei de cocos topit
Pentru topping
- 1 cană căpșuni
- 2 linguri nucă de cocos rasă
- Frunze de mentă
- Jeleu de căpșune
Rețetă creată de Gourmandelle.com.
Mod de Preparare
Pentru pașii detaliați și instrucțiunile complete, vizitează rețeta originală. Poftă bună!