Cheesecake cu capsuni

Cheesecake fără gluten cu căpșuni (vegan)

Cheesecake fără gluten cu căpșuni este un desert cremos și savuros, perfect pentru cei care doresc o variantă vegană/de post a clasicului cheesecake. Combinația dintre căpșunile proaspete și crema fină de brânză vegană face din acest preparat o alegere irezistibilă pentru orice iubitor de dulce!


Ingrediente

Pentru cremă

  • 2 căni căpșuni proaspete
  • 2 căni cremă de brânză vegană
  • 2 linguri sirop de cocos
  • 4 linguri fulgi de agar-agar

Pentru blat

  • ¾ cană biscuiți „Digestive” Schär, mărunțiți
  • 2 linguri semințe de mac
  • 1 lingură semințe de in
  • 2 linguri migdale zdrobite
  • ½ cană ulei de cocos topit

Pentru topping

  • 1 cană căpșuni
  • 2 linguri nucă de cocos rasă
  • Frunze de mentă
  • Jeleu de căpșune

Rețetă creată de Gourmandelle.com.


Mod de Preparare

Pentru pașii detaliați și instrucțiunile complete, vizitează rețeta originală. Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *