Macaroane cu branza americane de post

Macaroane americane fără gluten cu brânză (de post)

Dacă ești în căutarea unei versiuni vegane (de post) a faimoaselor mac and cheese, Macaroanele americane fara gluten cu brânză sunt alegerea perfectă! Bucură-te de un preparat cremos și savuros, fără a compromite gustul tradițional.


Ingrediente

  • ½ cană caju crud, hidratat peste noapte
  • 1 cartof mare, curățat și tăiat cubulețe
  • 1 morcov mare, curățat și tăiat
  • 200 ml lapte de cocos
  • 1 ceapă mare, curățată
  • ⅓ cană drojdie inactivă
  • 2 lingurițe zeamă de lămâie
  • 1 linguriță ienibahar
  • 2 lingurițe muștar
  • 1 linguriță sare
  • ½ linguriță piper alb
  • ½ linguriță praf de chimion
  • ¼ linguriță boia afumată
  • ¼ linguriță piper cayenne
  • ½ linguriță praf de usturoi
  • 1 lingură ulei de măsline
  • 1 lingură făină de tapioca
  • Un vârf de cuțit de nucșoară
  • 500 g paste tip Pipe fără gluten, fierte al dente (păstrați apa în care au fiert)
  • 2 linguri ceapă verde, tăiată

Rețetă creată de Gourmandelle.com.


Mod de Preparare

Pentru instrucțiuni complete și pașii de preparare, vizitează rețeta originală și bucură-te de gustul autentic al mac and cheese, în variantă vegană și fără gluten. Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *