Macaroane americane fără gluten cu brânză (de post)
Dacă ești în căutarea unei versiuni vegane (de post) a faimoaselor mac and cheese, Macaroanele americane fara gluten cu brânză sunt alegerea perfectă! Bucură-te de un preparat cremos și savuros, fără a compromite gustul tradițional.
Ingrediente
- ½ cană caju crud, hidratat peste noapte
- 1 cartof mare, curățat și tăiat cubulețe
- 1 morcov mare, curățat și tăiat
- 200 ml lapte de cocos
- 1 ceapă mare, curățată
- ⅓ cană drojdie inactivă
- 2 lingurițe zeamă de lămâie
- 1 linguriță ienibahar
- 2 lingurițe muștar
- 1 linguriță sare
- ½ linguriță piper alb
- ½ linguriță praf de chimion
- ¼ linguriță boia afumată
- ¼ linguriță piper cayenne
- ½ linguriță praf de usturoi
- 1 lingură ulei de măsline
- 1 lingură făină de tapioca
- Un vârf de cuțit de nucșoară
- 500 g paste tip Pipe fără gluten, fierte al dente (păstrați apa în care au fiert)
- 2 linguri ceapă verde, tăiată
Rețetă creată de Gourmandelle.com.
Mod de Preparare
Pentru instrucțiuni complete și pașii de preparare, vizitează rețeta originală și bucură-te de gustul autentic al mac and cheese, în variantă vegană și fără gluten. Poftă bună!