Scones-fara-gluten

Scones fără gluten

Scones fără gluten sunt o alegere minunată atunci când îți dorești un aperitiv sau o gustare ușoară, fără a compromite gustul și textura. Prepară aceste scones fragede și savuroase folosind făinuri speciale și ingrediente de sezon, pentru a te bucura de toată aroma lor!


Ingrediente

  • 66 g făină Schär
  • 100 g făină de hrișcă
  • 32 g făină de porumb
  • 2 lingurițe praf de copt
  • 3 fire usturoi verde (tocat mărunt)
  • 6 frunze salvie proaspătă (tocată)
  • 20 g parmezan
  • 60 ml ulei de măsline
  • 60 g smântână grasă
  • 205 g piure de dovleac
  • 1 lingură semințe de dovleac
  • Sare, după gust

Rețetă creată de Adelicii.


Mod de Preparare

Pentru instrucțiunile complete și pașii de preparare, vizitează rețeta originală. Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *