Scones fără gluten
Scones fără gluten sunt o alegere minunată atunci când îți dorești un aperitiv sau o gustare ușoară, fără a compromite gustul și textura. Prepară aceste scones fragede și savuroase folosind făinuri speciale și ingrediente de sezon, pentru a te bucura de toată aroma lor!
Ingrediente
- 66 g făină Schär
- 100 g făină de hrișcă
- 32 g făină de porumb
- 2 lingurițe praf de copt
- 3 fire usturoi verde (tocat mărunt)
- 6 frunze salvie proaspătă (tocată)
- 20 g parmezan
- 60 ml ulei de măsline
- 60 g smântână grasă
- 205 g piure de dovleac
- 1 lingură semințe de dovleac
- Sare, după gust
Rețetă creată de Adelicii.
Mod de Preparare
Pentru instrucțiunile complete și pașii de preparare, vizitează rețeta originală. Poftă bună!