0-COLTUNASI-FARA-GLUTEN-CU-BRANZA-SI-SMANTANA

Colțunași fără gluten cu brânză și smântână

Această rețetă tradițională românească de colțunași fără gluten cu brânză se transformă într-o variantă sigură pentru persoanele cu intoleranță la gluten, fără a pierde nimic din gustul autentic. Colțunașii sunt umpluți cu brânzeturi cremoase și serviți cu ceapă rumenită și smântână, pentru o masă delicioasă și hrănitoare.


Ingrediente

Pentru aluat (aprox. 10 buc. mari – diam. 12 cm și 6 buc. mici – diam. 9 cm)

  • 250 g făină fără gluten Mix B (făină fără gluten Schär)
  • ¼ linguriță sare
  • 2 ouă
  • 80 g smântână grasă (24%)

Pentru umplutură

  • 150 g telemea de vaci
  • 150 g brânză de vaci
  • 1 ou

Pentru servit

  • 2 cepe mari
  • 5 linguri ulei
  • Smântână

Rețetă creată de Diva în Bucătărie.


Mod de Preparare

Pentru instrucțiunile detaliate și pașii de pregătire, vizitează rețeta originală. Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *