Brad de trufe de ciocolată cu portocale, ghimbir și Baileys
Bradul de trufe este un desert impresionant pentru masa de Crăciun. Trufele pot fi decorate și aromatizate după bunul plac, iar combinația dintre portocală, ghimbir și lichiorul de whiskey (Baileys) oferă o savoare aparte.
Trufe de ciocolată cu Baileys
Ingrediente
- 200 g ciocolată neagră
- 50 g smântână pentru frișcă
- 30 g Baileys
- ½ linguriță pudră de chilli
- 50 g biscuiți Frollini Dr Schär
Trufe de ciocolată cu portocale și ghimbir
Ingrediente
- 200 g ciocolată neagră
- 80 ml smântână pentru frișcă
- 1 linguriță pudră de ghimbir
- 1 lingură suc de portocale
- Coaja rasă de la 1 portocală
- 50 g Orangino Soft Cake Dr Schär
Decor
Ingrediente
- 50 g cacao neagră
- 200 g ciocolată neagră
- 50 ml smântână pentru frișcă
- 50 g unt (80% grăsime)
- 100 g ciocolată albă
- 1 linguriță ulei
- Bomboane Rafaello (opțional)
Pentru instrucțiunile pas cu pas și toate detaliile de preparare, vizitează rețeta originală.
Sărbători fericite și poftă bună!