trufe-fara-gluten

Brad de trufe de ciocolată cu portocale, ghimbir și Baileys

Bradul de trufe este un desert impresionant pentru masa de Crăciun. Trufele pot fi decorate și aromatizate după bunul plac, iar combinația dintre portocală, ghimbir și lichiorul de whiskey (Baileys) oferă o savoare aparte.


Trufe de ciocolată cu Baileys

Ingrediente

  • 200 g ciocolată neagră
  • 50 g smântână pentru frișcă
  • 30 g Baileys
  • ½ linguriță pudră de chilli
  • 50 g biscuiți Frollini Dr Schär

Trufe de ciocolată cu portocale și ghimbir

Ingrediente

  • 200 g ciocolată neagră
  • 80 ml smântână pentru frișcă
  • 1 linguriță pudră de ghimbir
  • 1 lingură suc de portocale
  • Coaja rasă de la 1 portocală
  • 50 g Orangino Soft Cake Dr Schär

Decor

Ingrediente

  • 50 g cacao neagră
  • 200 g ciocolată neagră
  • 50 ml smântână pentru frișcă
  • 50 g unt (80% grăsime)
  • 100 g ciocolată albă
  • 1 linguriță ulei
  • Bomboane Rafaello (opțional)

Pentru instrucțiunile pas cu pas și toate detaliile de preparare, vizitează rețeta originală.

Sărbători fericite și poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *