Lasagna cremoasa

Lasagna cremoasă fără gluten

Lasagna este un preparat apreciat în întreaga lume, iar această variantă fără gluten îmbină gustul clasic și texturile cremoase cu siguranța oferită de foile speciale pentru cei cu intoleranță la gluten.


Ingrediente

Pentru sosul de carne

  • 800 g carne de vită
  • 1 kg roșii pasate
  • 3-4 linguri ulei
  • 2 linguri pastă de tomate
  • 2 morcovi
  • 2 cepe
  • 2 frunze de dafin
  • 3 căței de usturoi
  • 10 g cimbru
  • Sare, piper (după gust)

Pentru sosul Bechamel

  • 70 g făină fără gluten (Farina Schär)
  • 700 ml lapte
  • 70 g unt
  • 1 frunză de dafin
  • 10 g cimbru
  • Jumătate de nucșoară
  • Sare, piper (după gust)

Pentru asamblare

  • 200 g mozzarella rasă
  • 100 g parmezan ras
  • 1 cutie foi de lasagne Schär

Rețetă creată de Rețete Fără Gluten.


Mod de Preparare

Pentru instrucțiunile detaliate și pașii de preparare, urmărește rețeta originală. Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *