3 tipuri de Ciabatta fara gluten

3 Tipuri de Ciabatta fără gluten

Descoperă o modalitate versatilă și delicioasă de a transforma ciabatta fără gluten Schar într-o gustare sofisticată! Această rețetă de la Retete Fara Gluten îți oferă trei variante creative de topping-uri, perfecte pentru aperitive sau prânzuri ușoare, fiecare cu arome unice: de la somon și brânză, la cașcaval și jambon, până la tofu și legume proaspete.

Ingrediente:

Prima ciabatta:

  • 50 g file de somon
  • 15 g brânză Philadelphia
  • 15 g castravete
  • 1/4 ceapă
  • 2 frunze busuioc

A doua ciabatta:

  • 2 felii cașcaval
  • 15 g jambon
  • 15 g porumb
  • 10 g ciuperci Shimeji

A treia ciabatta:

  • 1 frunză salată
  • 15 g tofu
  • 1/2 ardei
  • 3 roșii cherry
  • 1/2 ridiche
  • 2 frunze ridiche

Vezi rețeta completă aici:
https://www.youtube.com/watch?v=JFCcw-MHab8&ab_channel=ReteteFaraGluten

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *