Aperitiv fara gluten cu branza brie

Aperitiv fără gluten cu brânză brie

Descoperă un aperitiv sofisticat și plin de arome, perfect pentru a impresiona la orice ocazie! Creat de GatesteUsor, acest preparat combină biscuiți sărați fără gluten cu arome crocante de caju, nuci și alune de pădure, completate de gustul delicat al brânzei brie, prospețimea mărului verde și un strop de miere pentru un finish dulce-acrișor.

Ingrediente:

  • Biscuiți – pachete, fără gluten, sărați
  • Caju – 20 g
  • Nuci – 20 g
  • Alune de pădure – 20 g
  • Piper – un vârf de linguriță
  • Brânză – 150 g, brie
  • Măr – 1 bucată, verde
  • Miere – 2 lingurițe

Vezi rețeta completă aici:
https://web.archive.org/web/20220807215805/https://gatesteusor.ro/aperitiv-fara-gluten-cu-branza-brie-mere-si-nuci/

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *