Aperitiv fără gluten cu legume la grătar
Descoperă o opțiune delicioasă și sănătoasă pentru aperitive! Creat de Merișor și retetele ei, acest preparat combină biscuiții fără gluten cu legume la grătar, brânză telemea ușor sărată și roșii cherry proaspete, condimentate cu un praf de ghimbir sau piper și puțin ulei de măsline. Ideal pentru un început de masă rafinat!
Ingrediente:
- 2 pachete biscuiți fără gluten
- 1 vânătă
- 1 dovlecel
- 200 g brânză telemea, ușor sărată
- Roșii cherry
- Sare
- Praf de ghimbir sau piper
- Puțin ulei de măsline
Produse folosite:
- Crackers Schar
Vezi rețeta completă aici:
https://web.archive.org/web/20220628113345/http://retetemerisor.ro/2016/02/mic-dejun-cu-legume-la-gratar-si.html