Baghete fără gluten cu ierburi aromatice
Descoperă o pâine cu formă lungă, crocantă la exterior și pufoasă la interior, îmbogățită cu arome de busuioc, rozmarin și oregano, perfectă pentru a fi savurată ca aperitiv sau alături de masa ta preferată. Creată de Salt ‘n’ Sasha, această rețetă folosește faina fără gluten Schar Bread-Mix (Mix B), drojdie uscată fără gluten și alte ingrediente atent selecționate pentru un gust autentic și delicios.
Ingrediente:
- 500 g făină fără gluten Schar Bread-Mix, Mix B
- 10 g drojdie uscată fără gluten
- 450 ml apă călduță
- 1 linguriță sare
- 1 linguriță zahăr
- 1 linguriță busuioc uscat
- 1 linguriță rozmarin uscat
- 1 linguriță oregano uscat
Vezi rețeta completă aici:
https://web.archive.org/web/20160928181932/https://saltnsasha.wordpress.com/2015/03/15/baghete-fara-gluten-cu-ierburi-aromatice/