biscotti-fara-gluten

Biscotti fără gluten cu ciocolată

Descoperă biscotti crocante și pline de savoare, perfecte pentru a fi savurate alături de o ceașcă de cafea sau ceai! Creată de Pastry Workshop, această rețetă îmbină un mix de făină fără gluten de la Dr. Schär cu cacao intensă, migdale feliate și o notă subtilă de scorțișoară și vanilie, pentru biscotti cu gust intens de ciocolată și o textură perfectă.

Ingrediente:

  • 280 g mix de făină fără gluten Dr. Schär
  • 50 g cacao
  • 1 linguriță bicarbonat de sodiu
  • 1/2 linguriță praf de copt
  • 1/4 linguriță sare
  • 1/4 linguriță scorțișoară
  • 30 g felii de migdale
  • 115 g unt, topit
  • 140 g sirop de agave
  • 1 banană mică, piure
  • 2 ouă
  • 1/2 linguriță extract de vanilie

Vezi rețeta completă aici:
https://web.archive.org/web/20230203132053/https://pastry-workshop.com/gluten-free-chocolate-biscotti-biscotti-cu-migdale-si-ciocolata/

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *