Paine rustica fara gluten cu seminte

Pâine rustică fără gluten cu semințe – Fără frământare

Această pâine este perfectă pentru cei care caută o rețetă rapidă și gustoasă, fără efortul frământării. Textura rămâne pufoasă, iar mixul de semințe aduce un plus de savoare și nutrienți.


Ingrediente

  • 500 g făină fără gluten Mix Rustic (Schar)
  • 500 ml apă călduță
  • 10 g drojdie uscată (Schar)
  • 4 linguri ulei de măsline
  • 1 linguriță sare de mare
  • ½ lingură zahăr
  • 1 mână semințe de floarea-soarelui, rumenite ușor în tigaie
  • 2 linguri negrilică (chimen negru)
  • 2 linguri semințe de in

Rețetă creată de Gourmandelle.


Mod de Preparare

Pentru pașii detaliați, trucuri privind dospirea și coacerea, urmărește rețeta originală.

Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *