4-Coltunasi-fara-gluten-cu-branza-si-smantana

Colțunași fără gluten cu brânză și smântână

Dacă îți dorești o gustare tradițională, dar trebuie să eviți glutenul, acești colțunași sunt alegerea perfectă. Aluatul simplu și brânza sărată creează un preparat savuros, perfect de savurat alături de smântână.


Ingrediente

  • 1 ou
  • 100 ml apă
  • 200 g făină fără gluten dr. Schär (mix pentru pâine) + făină suplimentară pentru masa de lucru
  • ½ linguriță sare
  • 100 g brânză sărată, rasă (poți folosi combinație de caș și telemea de vacă)
  • Smântână, pentru servit

Rețetă creată de Rețetele Mele Dragi.


Mod de Preparare

Pentru instrucțiunile pas cu pas și toate sfaturile de umplere și fierbere, vizitează rețeta originală.

Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *