ECLERE SI CHOUX A LA CREME CU CAPSUNI - FARA GLUTEN

Choux à la crème cu căpșuni (fără gluten)

Aceste choux delicioase, cu umplutură cremoasă de mascarpone și căpșuni proaspete, reprezintă o reinterpretare fără gluten a unui desert clasic franțuzesc. Textura ușoară a cojilor și gustul intens de fructe fac din acest preparat o alegere irezistibilă pentru orice iubitor de dulciuri.


Ingrediente

Coji de choux

  • 50 ml lapte
  • 75 ml apă
  • 50 g unt (82% grăsime)
  • 75 g făină fără gluten (Bread-Mix Schär), cernută
  • 2-3 ouă mari
  • ½ linguriță zahăr
  • Un praf de sare

Cremă

  • 200 g mascarpone, la temperatura camerei
  • 100 ml smântână pentru frișcă
  • 2 linguri zahăr pudră
  • 1 vârf de linguriță pudră de vanilie
  • Căpșuni proaspete

Rețetă creată de bucate-aromate.ro.


Mod de Preparare

Pentru instrucțiunile complete – de la prepararea cojilor pufoase până la asamblarea cremei și a căpșunilor proaspete – te invităm să consulți rețeta originală.

Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *