Choux à la crème cu căpșuni (fără gluten)
Aceste choux delicioase, cu umplutură cremoasă de mascarpone și căpșuni proaspete, reprezintă o reinterpretare fără gluten a unui desert clasic franțuzesc. Textura ușoară a cojilor și gustul intens de fructe fac din acest preparat o alegere irezistibilă pentru orice iubitor de dulciuri.
Ingrediente
Coji de choux
- 50 ml lapte
- 75 ml apă
- 50 g unt (82% grăsime)
- 75 g făină fără gluten (Bread-Mix Schär), cernută
- 2-3 ouă mari
- ½ linguriță zahăr
- Un praf de sare
Cremă
- 200 g mascarpone, la temperatura camerei
- 100 ml smântână pentru frișcă
- 2 linguri zahăr pudră
- 1 vârf de linguriță pudră de vanilie
- Căpșuni proaspete
Rețetă creată de bucate-aromate.ro.
Mod de Preparare
Pentru instrucțiunile complete – de la prepararea cojilor pufoase până la asamblarea cremei și a căpșunilor proaspete – te invităm să consulți rețeta originală.
Poftă bună!