CE ESTE GLUTEOSTOP®?
GluteoStop® este un supliment alimentar care ajută la digestia glutenului și, prin urmare, susține funcțional o dietă fără gluten. Enzimele conținute de GluteoStop® pot curăța eficient urmele de gluten.
GluteoStop® este de un real ajutor pentru cei care urmează o dietă fără gluten deoarece conține un ingredient activ testat clinic. Ambalat intr-un dispenser simplu de folosit, GluteoStop® este ușor de administrat atât acasă cât si in calatorii.
Prin urmare, GluteoStop® este ideal pentru toți cei care doresc să urmeze o dietă fără gluten și să evite expunerea accidentală la gluten. Este dovedit prin studii ca riscul expunerii neintenționate la gluten poate varia de la 150 mg la 400 mg pe zi.
CUM FUNCȚIONEAZĂ GLUTEOSTOP®?
Imediat ce este ingerat, GluteoStop® acționează rapid si eficient, descompunând glutenul, în stomac, în fragmente mici.
GluteoStop® conține o enzimă unică numită prolina oligopeptidaza (AN-PEP), care scindează lanțurile de aminoacizi ai glutenului (peptide). Acest lucru permite pur și simplu descompunerea glutenului. Enzima folosită în GluteoStop® este prima enzimă protează a cărei eficienta a fost dovedita de studiile clinice umane. Studiile comparative cu alte produse de pe piață au arătat că aceasta enzima elimina glutenul mult mai eficient și aproape complet descompunându-l extrem de rapid.
Avantajele funcționale ale GluteoStop®
- Enzima funcționează eficient chiar și in condițiile PH-ului acid din stomac.
- Enzima este rezistentă la activitatea digestivă a pepsinei, o enzimă care apare în mod natural în stomac.
- Enzima scindează cea mai mare parte a glutenului în stomac chiar înainte de a intra în duoden.
STUDII – EFICACITATE DOVEDITĂ
Numeroase studii clinice au dovedit eficacitatea enzimei AN-PEP, principalul ingredient activ al GluteoStop®.
Echipa noastră de oameni de știință analizează în permanență ultimele descoperiri din medicina și nutriție. Publicațiile științifice enumerate sunt doar câteva dintre numeroasele studii care dovedesc eficacitatea acestei enzime unice din GluteoStop®. Oamenii de știință consideră că este aproape imposibil să se mențină o dietă completa fără gluten fără a ingera gluten chiar si neintenționat fie prin contaminare sau rezidual. Tocmai pentru aceste cazuri, GluteoStop® poate fi de un real ajutor.
Multe studii despre enzima AN-PEP pot fi accesate online, dar există și publicații în reviste științifice care necesită acces plătit.
În plus, am adunat o serie de informații profesionale pentru experții din domeniul sănătății, precum medici sau farmaciști, care include, de asemenea, multe dintre studiile enumerate.
- Studiu clinic cu indivizi sensibili la gluten și enzimă AN-PEP în tablete
- Studiu clinic care demonstrează eficacitatea enzimei AN-PEP în tractul gastrointestinal
- Studiu pilot clinic al enzimei AN-PEP la pacienții cu boală celiacă
- Studiul arată că enzima AN-PEP în condiții gastrointestinale poate degrada glutenul în fragmente inofensive.
- Studiul arată că enzima AN-PEP degradează eficient glutenul într-un sistem model gastrointestinal
- Studiu asupra influenței compoziției alimentare și a pH-ului asupra activității enzimei AN-PEP
- Comparația enzimei AN-PEP cu alte preparate enzimatice
- Studiu asupra ingestiei neintenționate de gluten la pacienții cu boală celiacă, în ciuda dietei stricte fără gluten
- Cât de mult gluten este consumat în ciuda unei diete stricte fără gluten
- Efectele secundare ale glutenului
- Acest studiu arată că în boala celiacă chiar și cantități mici de gluten afectează mucoasa intestinală subțire
- Enzima AN-PEP în industria alimentară
CUM ȘTIȚI CĂ SUFERIȚI DE SENSIBILITATE LA GLUTEN?
De cele mai multe ori simptomele apar rapid după consumul alimentelor care conțin gluten și dispar la fel de rapid în câteva zile, daca persoana nu mai este expusa la gluten Persoanele afectate raportează dureri abdominale, balonare, diaree sau constipație, dureri de cap, somnolență, oboseală, dureri articulare și musculare, modificări ale pielii și depresie.
SUFĂR DE SENSIBILITATE LA GLUTEN?
Aveți vreun disconfort după ce mâncați pâine, paste, pizza, bere sau alimente procesate? O dietă fără gluten vă ameliorează simptomele? In funcție de răspunsul la aceste întrebări poate fi exclusă boala celiacă și alergia la grâu.
Dacă ați răspuns la toate aceste întrebări cu „DA”, atunci ați putea fi printre cei care suferă de sensibilitate la gluten. În prezent nu există sisteme validate care să testeze sensibilitatea la gluten/grâu. Diagnosticul final poate fi pus numai după excluderea glutenului din alimentație si dispariția simptomelor.
GLUTEOSTOP® ESTE PENTRU…
… toți cei care vor să urmeze o dietă fără gluten și să elimine efectele neplăcute ale contaminării accidentale cu gluten.
Dacă încercați să mâncați fără gluten, de multe ori vă veți confrunta cu situații în care nu sunteți sigur dacă mâncarea a fost contaminată sau dacă exista gluten rezidual în aceasta. Pentru aceste situații este recomandat GluteoStop®. Folosind zilnic GluteoStop® alături de o dietă fără gluten vă veți bucura din plin de mâncăruri fără a mai avea griji legate de contaminarea cu gluten a acestora.
-
GluteoStop® 30 Mini tablets
70.18 lei Adauga in CosGluteoStop® 30 Mini tablets
70.18 leiGluteoStop® este ideal pentru toți cei care doresc să urmeze o dietă fără gluten și să evite expunerea accidentală la gluten. Enzimele conținute de GluteoStop® pot curăța eficient urmele de gluten.
Detalii despre GluteoStop: https://www.celiaci.ro/gluteostop/
___
GluteoStop® este conceput pentru a susține funcțional descompunerea glutenului în contextul unei diete scăzute cu gluten. Nu poate înlocui o dietă fără gluten și nu este destinat tratamentului sau prevenirii bolilor celiace, alergiei la grâu sau hipersensibilității la gluten. GluteoStop® este potrivit numai pentru adulți.
11 in stoc
Adauga in Cos
-
GluteoStop® 90 Mini tablets
125.55 lei Adauga in CosGluteoStop® 90 Mini tablets
125.55 leiGluteoStop® este ideal pentru toți cei care doresc să urmeze o dietă fără gluten și să evite expunerea accidentală la gluten. Enzimele conținute de GluteoStop® pot curăța eficient urmele de gluten.
Detalii despre GluteoStop: https://www.celiaci.ro/gluteostop/
___
GluteoStop® este conceput pentru a susține funcțional descompunerea glutenului în contextul unei diete scăzute cu gluten. Nu poate înlocui o dietă fără gluten și nu este destinat tratamentului sau prevenirii bolilor celiace, alergiei la grâu sau hipersensibilității la gluten. GluteoStop® este potrivit numai pentru adulți.
197 in stoc
Adauga in Cos
DIRECȚII DE UTILIZARE ȘI COMPOZIȚIE
Dozare recomandată: Luați 1-2 comprimate înainte de masa sau in timpul mesei.
Recomandări: Doza zilnică recomandată nu trebuie depășită. Suplimentele dietetice nu sunt un înlocuitor pentru o dietă variată și echilibrată și un stil de viață sănătos. Nu lăsați la îndemâna copiilor mici.
GluteoStop® este conceput pentru a susține funcțional descompunerea glutenului în contextul unei diete fără gluten. Nu poate înlocui o dietă fără gluten și nu este destinat tratamentului sau prevenirii bolilor celiace, alergiei la grâu sau hipersensibilității la gluten.
GluteoStop® este potrivit numai pentru adulți.
Lista ingredientelor: Prolina oligopeptidaza 85,7%, agenți de aglomerare: celuloză microcristalină, carboximetil celuloză de sodiu reticulată; agenți anti-caking: dioxid de siliciu, săruri de calciu ale acizilor grași.
Fără: zahăr, lactoză, fructoză, gluten, îndulcitori artificiali, culori și arome, componente animale, organisme modificate genetic, stearat de magneziu și ulei de palmier.
Dimensiuni disponibile pachet:
30 Mini tablete = 2,1 g ℮
90 Mini tablete = 6,3 g ℮
Recomandări de păstrare: Se păstreaza într-un loc uscat, sub 25 ° C.
FABRICAT IN GERMANIA
GluteoStop® a fost dezvoltat pe baza cercetărilor științifice efectuate la universități de rang înalt din Olanda și Suedia. Ingredientul nostru activ, enzima AN-PEP, este produsa de un producător mondial de enzime din Franța într-o instalație de ultimă generație conform celor mai stricte recomandări de calitate din Germania.
GluteoStop® este fabricat într-o instalație de producție certificată din Germania care este supusă unor testări riguroase și audituri periodice pentru a ne asigura că clienții noștri primesc suplimente alimentare de cea mai înaltă calitate de la un producător auditat „Made in Germany”. Specialist în laboratoare contractuale independente pe industria farmaceutică, dispozitive medicale, produse cosmetice și alimentare efectuează teste de produs în laboratoarele lor acreditate pentru a se asigura că calitatea GluteoStop® îndeplinește toate cerințele legale și respectă propriile noastre standarde de calitate excepțional.
DISCLAIMER
GluteoStop® este conceput pentru a susține funcțional descompunerea glutenului în contextul unei diete scăzute cu gluten. Nu poate înlocui o dietă fără gluten și nu este destinat tratamentului sau prevenirii bolilor celiace, alergiei la grâu sau hipersensibilității la gluten. GluteoStop® este potrivit numai pentru adulți.