Se apropie Pastele, iar pasca nu trebuie sa lipseasca de pe nicio masa! Chiar daca avem intoleranta la gluten, asta nu inseamna ca nu ne mai putem bucura de preparate delicioase. Cu ajutorul fainii fara gluten Schar, 3 bloggeri talentati au creat 3 retete de pasca fara gluten, fiecare unica in felul ei.
Gasiti mai jos, trei retete de pasca fara gluten: in varianta clasica, cu smantana si stafide, cu smantana, cacao si oua de ciocolata si cu ciocolata, insa fara lactate, ideala pentru celiacii care au si intoleranta la lactoza.
Speram sa va placa retetele de mai jos si sa le incercati cu ocazia Pastelui.
Aceste retete au fost create in cadrul campaniei „Gatim romaneste si fara gluten cu Schar” desfasurata in luna Martie. Le gasiti, in link-urile de mai jos.
Comentarii 1
MA BUCUR PENTRU INFIINTAREA ACESTEI COMUNITATI . AS VREA SA AFLU SI EU INFORMATII LEGATE DE SANATATE SI DE DIETA FARA GLUTEN. VA MULTUMESC!