Vino la atelierul de gatit Schar sa inveti cum sa prepari pizza fara gluten si briose sarate! Iuliana Mihai, Pastry Chef la cofetaria fara gluten L’Amande, iti va arata cum sa faci cel mai bun blat de pizza fara gluten si briose ce pot fi servite pe post de aperitiv sau gustare sarata.
Unde?
La VEG Studio.
Cand?
Pe data de 14 Noiembrie, ora 18.30.
Ce vom face?
– Vom invata sa preparam pizza si briose fara gluten
– Vom discuta si vom primi sfaturi pentru o dieta fara gluten corecta.
Cu cine?
Atelierul este organizat de Celiaci.ro, sustinut de Schär si prezentat de Iuliana Mihai – Pastry Chef la cofetaria L’Amande – Desserts sans gluten.
Cost:
30 lei/persoana – biletele se pot cumpara de aici: http://www.vegstudio.ro/
IMPORTANT! Accesul la atelier se face NUMAI pe baza de bilet, platit in prealabil online.
Toti banii obtinuti din acest atelier vor fi DONATI de Schar catre Asociatia Pacientilor cu Afectiuni Autoimune.
NUMAR LIMITAT DE LOCURI: max. 20 de persoane