Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: 1 kg branza dulce de vaci 2 oua intregi + 2 galbenusuri 60 g smantana 50 g faina fara gluten (Farina de la Schar am folosit eu/amidon de porumb 50 g cascaval 50 g ardei gras 50 g masline verzi (fara sambure, taiate felii) …
Lipii fara gluten cu fasole batuta
Reteta creata de Madeline’s Cuisine.
Dovlecei pane la cuptor – fara gluten
Reteta creata de Madeline’s Cuisine.
Saratele Fara Gluten
Reteta creata de Madeline’s Cuisine.
SANDVIS DE POST CU CHIFTELUTE DIN LEGUME – FARA GLUTEN
Reteta creata de bucate-aromate.ro. Ingrediente pâine feliată fără gluten (de la Schar) salată verde roşii pentru chifteluţe din legume 1 morcov mare 1 dovlecel 1 felie de ţelină 1 cartof 1 ceapă micuţă ½ ardei gras ½ rădăcină de pătrunjel un căţel de usturoi 70-100 g de făină fără gluten …
GULII PANE LA CUPTOR – Fara gluten
Reteta creata de bucate-aromate.ro. Ingrediente 3 gulii 3 linguri de făină fără gluten 1 linguriţă de boia de ardei dulce 1 linguriţă oregano uscat 1 linguriţă de seminţe de chimen 1 linguriţă seminţe de susan sare şi piper negru după gust 2 linguri de ulei de măsline 150 ml de …
Burgeri fara gluten cu quinoa
Reteta creata de Gourmandelle. Ingrediente: Pentru chiftelutele de quinoa: 1 cana quinoa o conserva de 400g cu fasole rosie, scursa ½ cana porumb dulce o rosie mare, taiata cubulete mici 3 Linguri tarate de psyllium ½ cana faina de naut (sau de orez, sau orice alta faina) 5 Linguri patrunjel tocat …
Crackers fara gluten cu pasta de masline
Reteta creata de Arome de poveste. Ingrediente: biscuiti crackers fara gluten Schar 150 gr masline(eu am folosit masline kalamata si masline negre) 3 catei usturoi 1 ceapa rosie foarte mica 1 lingura ulei masline extravirgin 1 lingurita zeama lamaie 2 rosii uscate
Crackers fara gluten cu mango si avocado
Reteta creata de Arome de poveste. Ingrediente: 9 bucati crackers fara gluten Schar 1 avocado mic ¼ mango 1 ardei kapia rosu mic o ceapa rosie mica zeama lamaie ulei masline sare dupa gust piper negru dupa gust coriandru verde
Crostini fara gluten cu urzici
Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: 8 buc crostini fara gluten 80 g urzici (un bol) 1 ramura busuioc (3 g) 1 lgt ulei masline 1 lg smantana sare 8 oua de prepelita apa, otet si sare pentru posat 8 frunze frunze de busuioc 8 buc baby mozzarella
Cuib de spaghete fara gluten
Reteta creata de Merisor si retetele ei. Ingrediente: 250 g spaghete fara gluten, de la Schar apa sare 4 oua 4 bucati carne de porc(friptura) 1 ardei gras, rosu 100 g unt frunze de busuioc praf de ghimbir 25 g parmezan ras 25 g cascaval ras
Aperitiv fara gluten cu legume la gratar
Reteta creata de Merisor si retetele ei. Ingrediente: 2 pachete biscuiti fara gluten 1 vanata 1 dovlecel 200 g branza telemea, usor sarata rosii cherry sare praf de ghimbir sau piper putin ulei de masline