Reteta creata de Lecturi si Arome. Ingrediente: 200 de grame de faina fara gluten Dr. Schar Mix Pan (Mix B) 50 de grame de zahar pudra un ou 90 de grame de unt o lingurita de praf de copt (fara gluten) 40 grame de fulgi de cocos 40 grame de …
Tort de ciocolata fara gluten cu fistic si fructe de padure
Reteta creata de The Smart Cuisine.. Ingrediente: Pentru blat 6 oua 6 linguri “Mix Pattiserie” 3 lingurite de sirop de agave 3 lingurite de cacao 1 praf de copt 1 varf praf de sare Pentru crema/ umplutura 200 gr curmale hidratate fara samburi 100 ml unt de cacao topit la …
Briose fara gluten, cu crema si fructe
Reteta creata de Food Design. Ingrediente: 1 cutie cu 4 briose (sunt maricele) “Magdalenas”-Dr. Schar CREMA ALBA 70 gr ciocolata alba 100 ml smantana pentru frisca 1 intaritor (nu neaparat folosit, dar sa ai la indemana pt. ca este pretentioasa smantana din lapte de vaca) 50 gr marscarpone 1 plic …
Budinca de casa fara gluten cu pere si arahide
Reteta creata de Food Design. Ingrediente: 2 pere mai mari 50g unt optional 30-50g zahar (doar daca nu sunt f. coapte perele) zeama de lamaie pt cazul in care perele sunt moi si nu le coci (antioxidant) BUDINCA 500 ml lapte integral 6 linguri zahar brun 80g pudra de cacao …
Prajitura fara gluten cu morcov, nuca si ciocolata
Reteta creata de Lecturi si Arome. Ingrediente: pentru blat: trei linguri de morcov ras pe razatoarea mica patru linguri de nuca macinata 90 de grame de faina fara gluten Mix It de la Dr. Schar 50 de ml de ulei de floarea soarelui 60 de grame de zahar 100 ml …
Cheesecake cu ananas caramelizat
Reteta creata de Isabela’s Cuisine.. Ingrediente: Baza de biscuite: – 150 g biscuiti digestivi fara gluten Dr.Schar sau biscuiti simpli – 1/2 lingurita ghimbir macinat – 40 g unt topit – putina sare Pentru cheesecake: – 400 g crema de branza, nesarata – 150 g smantana acra – 2 oua …
Blueberries Night Cake
Reteta creata de The Smart Cuisine. Ingrediente: 5 oua 7 lingurite de miere 70 ml ulei 5 linguri mix patiserie fara gluten 1 praf de sare 1 praf de copt extract natural de vanilie 100 gr merisoare 100 gr fructe de padure 150 gr ricotta 2 linguri smantana 5 piscoturi …
Tort cu morcovi, nuci si cocos fara gluten
Reteta creata de Arome de Poveste. Ingrediente: 150 gr faina fara gluten Universal Mix it Dr. Schar 3/4 lingurita bicarbonat 1 lingurita praf de copt un praf de sare 1 lingurita scortisoara 1/4 lingurita nucsoara 10 gr ghimbir ras pe razatoarea mica 80 gr zahar brut 2 lingurite esenta vanilie …
Clatita carpatina fara gluten
Reteta creata de Food Design. Ingrediente: • 2 oua • 4 linguri cu fãinã “Mix Patisserie” sau “Mix It” / 2 cu varf pentru cei care intrebuinteaza faina cu gluten • 1 lingura ulei • 1 praf de sare • 2 pahare cu lapte recisor (200 ml) UMPLUTURA – dulceturi …
Tort fara gluten cu aroma de sarbatoare si samburi de jir
Reteta creata de Cat’s Kitchen. Ingrediente: Ingrediente pentru blat : 5 oua 180 g zahar pudra 1 plic zahar vanilat 140 g faina Dr Schar universal 40 g migdale macinate Ingrediente pentru cele doua creme : 500 g mascarpone 200 g gem de macese cu nuca prajita 250 g mascarpone …
Mini tort cu gutui, visine si ciocolata
Reteta creata de Lecturi si Arome. Ingrediente: – pentru blatul de gutui: 425 grame de gutui curatate de coaja si cotor 70 de grame de zahar 70 de grame de nuca macinata grosier 100 de grame de stafide o jumatate de lingurita de scortisoara macinata apa – pentru stratul de visine: …
Mini torturi festive din biscuiti fara gluten
Reteta creata de Cat’s Kitchen.. Ingrediente: 400 g biscuiti fara gluten : Frollini , Maria ,Digestivi Landtaler ( din cei digestivi am folosit doar cativa pentru ca mai aveam nevoie sa ajung la cele 400 g : ) ) 5 biscuitei fara gluten cu jeleu de portocale – Orangino – …