Ingrediente: 400g faina Mix B Schar 1 lingurita sirop de agave 1 lingurita guma de guar 1 pliculet (10g) drojdie uscata 3 linguri ulei de floarea-soarelui 1 lingurita sare 150ml lapte de migdale caldut 150ml apa calduta 4 linguri bicarbonat de sodiu 1L apa Reteta creata de Retete fara gluten.
Turte fragede fara gluten la ceaun
Ingrediente: 560 g faina Schar Mix B 310 bautura vegetala Isola (temperatura camerei) 10 g drojdie Schar 2 oua 100 g unt topit (atenție sa nu fie fierbinte) Reteta creata de Bunatati fara gluten by Silvia.
Turte cu malai fara gluten
Ingrediente: 250 g făină fără gluten Schar Mix B 170 ml lapte călduț 7g sau 1 plic drojdie uscată 1 ou 15 g zahăr 1 si 1/2 linguriță sare 15 g unt 1 lingură guma de guar 50 g mălai Reteta creata de Retete Fara Gluten.
Paine cu usturoi si marar, fara gluten
Ingrediente: 430g făină fără gluten Schar Mix B 60g apă calduță 1 plic drojdie uscată 1 lingură zahăr 15g unt 60g lapte 1 lingurită sare 1 lingură ulei Topping: 70g unt topit 1/2 lingurită sare 1/2 legătură mărar 4 căței de usturoi Reteta creata de Retete Fara Gluten.
Chifle cu masline, de post, vegane si fara gluten
Ingrediente: 300 g făină fără gluten Schar Mix B 25 g drojdie proaspată 210 ml apă calduță 1/2 linguriță zahăr 1 lingură ulei 1 linguriță sare 12 măsline verzi 2 linguri ulei virgin de măsline 10 g nuci măcinate Reteta creata de Retete Fara Gluten.
Lipii fara gluten
Ingrediente (6 lipii): 200 ml apă calduță 450g făină fără gluten Schar Mix B 80 g unt 10 g praf de copt 1/2 linguriță sare 1 lingurită guma de guar 1 lingură ulei virgin de măsline Reteta creata de Retete Fara Gluten.
Paine fara gluten cu amestec de seminte
Ingrediente: 500 gr faina fara gluten (Mix B Schär) 500 ml apa calda 25 gr drojdie proaspata 1 lingurita sare 1 lingura miere 60 gr amestec de seminte 2 linguri ulei de masline seminte de in pentru ornat Reteta creata de Aby Blajan.
Paine traditionala fara gluten
Ingrediente: 575g faina fara gluten Schar Mix B 1 plic drojdie uscata 4 linguri ulei de masline 200ml lapte 350ml apa calduta 1 lingurita sare Reteta creata de Retete Fara Gluten
Paine | Mix It Farina
Ingrediente: 250 ml lapte de migdale călduț 250 ml apă călduță 50 ml ulei vegetal 1 pachet drojdie uscată 1 lingură zahăr brun 1⁄2 linguriță sare de mare 500g Mix It Farina +10 migdale (pentru decor) Instrucțiuni: Pune toate ingredientele într-un castron și amestecă bine cu un mixer până ce …
Chifle umplute cu branza dulce
Ingrediente: 250g faina fara gluten Mix It Universal 2 lingurite praf de copt cu tatrat de potasiu 1/2 lingurita sare 150g branza dulce slaba 6 linguri lapte 1 ou 6 linguri ulei de rapita seminte de floarea soarelui pentru presarat https://www.facebook.com/retetefaragluten/videos/vb.103044634951621/946699455853831/?type=2&theater Reteta creata de Radu.
Paine fara gluten cu maia
Ingrediente: Maia: 60 g făină fără gluten Mix B Schar 100 ml apă caldă 1 plic drojdie uscată Schar (10 g) 1 l-ță miere Aluat: 500 g făină fără gluten Mix B Schar 470 ml apă 1 l-ță sare 20 g tărâțe de psyllium 30 ml ulei maiaua Reteta creata …
Paine fara gluten la masina de paine
420 gr. faina fara gluten Schar – mix B bread mix 7 gr. drojdie uscata Schar 420 ml. apa 1 lingura de sare 40 ml. ulei de masline seminte (optional) Reteta creata de Hayateria