Paste fara gluten cu ardei si ciuperci

Paste fara gluten cu ardei si ciuperci

Celiaci.ro Paste 1 Comment

Reteta creata de Merisor si retetele ei. Ingrediente: 250 g paste- penne, fara gluten apa sare 100 g unt(65%) 3-4 frunze de busuioc 2 catei de usturoi Pentru sos: 250 g ciuperci champignon albe 250 g ciuperci champignon brune 1 ceapa ardei tricolor 2 catei de usturoi putin ghimbir ras …

Cuib de spaghete fara gluten

Cuib de spaghete fara gluten

Celiaci.ro Aperitive, Paste Lasa un Comentariu

Reteta creata de Merisor si retetele ei. Ingrediente: 250 g spaghete fara gluten, de la Schar apa sare 4 oua 4 bucati carne de porc(friptura) 1 ardei gras, rosu 100 g unt frunze de busuioc praf de ghimbir 25 g parmezan ras 25 g cascaval ras

Paste fara gluten cu creveti

Paste fara gluten cu creveti

Celiaci.ro Paste Lasa un Comentariu

Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: 250 g penne Schar (fara gluten) 320 g creveti intregi prefierti (18 buc) 2 lg ulei masline (extravirgin) 2 catei de usturoi (curatati) 150 ml vin alb sec 100 ml smantana lichida 1/2 lgt oregano uscat 1/4 lgt sare _________ apa si sare pentru …

Spaghete fara gluten cu smantana

Spaghete fara gluten cu smantana si legume

Celiaci.ro Paste 1 Comment

Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: 250 g spaghetti Schar 1/2 ceapa medie (curatata 1/2 morcov (curatat) 1 lg + 1 lgt ulei masline 200 g smantana pt gatit 2 mini-ardei grasi 1 bulb fenicul sare cascaval

Paste fara gluten cu somon afumat

Paste fara gluten cu somon afumat

Celiaci.ro Paste 1 Comment

Reteta creata de Alina Avram’s Blog. Ingrediente: 200 g de paste fara gluten Schar 150 g de mazare in consverva 200 g de somon afumat 150 g de iaurt grecesc 150 g de smântână (sau creme fraiche) 1 lingură de coajă de lămâie 3 linguri de suc de lămâie 1 lingură de …

Spaghete fara gluten cu varza de Bruxelles

Spaghete fara gluten cu varza de Bruxelles

Celiaci.ro Paste Lasa un Comentariu

Reteta creata de Alina Avram’s Blog. Ingrediente: 200 g de spaghete fără gluten Schar 10 roșii cherry 350 g de varză de Bruxelles 2 linguri de ulei de măsline 25 g de unt 2 cepe verzi 1 mână de pătrunjel 200 ml de sos de roșii sare, piper