Reteta creata de Bucataria Urecheatei Ingrediente: 1 pachet spaghetti fara gluten Schär 50 g frunze de lamaita 50 g frunze de patrunjel proaspat 50 g parmezan razuit 60 g caju 1 catel mic de usturoi 80 ml ulei de masline zeama de la ½ lamaie sare si piper dupa gust
Paste studentesti fara gluten
Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: 250 g paste fara gluten Dr.Schar 1 ceapa (100 g curatata, taiata cubulete) 2 lg ulei de extra-virgin masline/floarea soarelui 100 g porumb (congelat) 50 g ardei gras 1 morcov curatat (50 g) 1/2 rosie mare (50 g) 900 ml apa fierbinte 2 …
Paste de casa fara gluten cu sos de rosii
Reteta creata de Alina Avram’s Blog. Ingrediente: 160 g de făină Dr. Schar 2 ouă 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri de apă un praf de sare Pentru sos: 2 linguri de ulei de măsline 150 g de sparanghel 2 roșii 2 linguri de sos de roșii 1 ceapă …
Gnocchi fara gluten cu broccoli
Reteta creata de Tara Bucatelor. Ingrediente: 300 gr cartofi 100-150 gr faina fara gluten un strop de sare un galbenus 300 gr brocoli 3 catei de usturoi 1 ceapa mica 300 ml suc de rosii 3 rosii 2 linguri ulei de masline busuioc oregano
Penne fara gluten cu zucchini
Reteta creata de Adelicii. Ingrediente o pungă de 250 g de penne fără gluten Schar un zucchini (eu am avut unul rotund, merge de oricare), feliat subțire cu o mandolină sare și piper după gust 1 lingură de ulei de măsline 5-6 frunze de busuioc 1 linguriță mix de ierburi aromatice …
Paste fara gluten cu sos pesto
Reteta creata de Arome de Poveste. Ingrediente: 250 gr paste fusilli fara gluten 70 gr spanac 20 gr busuioc 40 gr muguri pin 20 gr nuca romaneasca 10 gr usturoi verde sare dupa gust 30 ml ulei masline parmezan
Paste fara gluten cu spanac si rosii
Reteta creata de Arome de Poveste. Ingrediente: 250 gr paste fusilli fara gluten 2 linguri ulei masline 20 gr usturoi verde tocat 90 ml apa in care au fiert pastele 250 gr rosii cherry 150 gr spanac 15-20 frunze busuioc proaspat
Paste fara gluten cu somon
Reteta creata de Pastry Workshop. Ingrediente: 200g fusili fara gluten Dr. Schar 1 lingura unt 1 ceapa mica, tocata 100g somon afumat 100g smantana pentru frisca 100g crema de branza (eu am folosit o branza cu ardei iute) 1/4 cana mazare congelata Sare si piper dupa gust Parmesan
Paste fara gluten cu sos de branza
Reteta creata de Salt’n’Sasha. INGREDIENTE: 250 g fusilli fara gluten de la Dr. Schar 200 ml smantana lichida pentru gatit cu minimum 30% grasime 30g unt 100g branza Camembert, taiata bucati mici 100g branza telemea, rasa 200g cascaval ras sare piper 1/4 lingurita nucsoara
Gnocchi fara gluten cu rosii
Reteta creata de Alina Avram’s Blog. Ingrediente pentru gnocchi: 400 g de cartofi 100 g de făină Dr. Schar 1 gălbenuș nucșoară sare Pentru sos: 1 mână de roșii cherry 2 anșoa 2 linguri de ulei de măsline 2 linguri de pesmet pătrunjel proaspăt 1 cățel de usturoi
Paste de casa fara gluten cu ardei copt
Reteta creata de Biochimist la cratita. Paste: 250 g faina Farina + extra pentru modelat 250 g ardei copt 1 lgt fulgi ceapa (optional) 1 lg ulei extravirgin masline 1 lgt sare Sos: 1 lgt unt/ulei 1 ceapa alba (50 g curatata) 2 lgt faina mix universal / Farina 7 lg apa …
Paste fara gluten cu legume
Reteta creata de Alex Juncu. INGREDIENTE: Penne – fără gluten Dr. Schar 1 dovlecel mediu, tăiat în felii mai groase 1 ardei gras roșu, tăiat în 4, fără tulpină și semințe 1 ardei gras galben, tăiat în 4, fără tulpină și semințe 2-3 fire de ceapă verde 1 vânătă mică, tăiată …