350g faina Schar Mix B fara gluten 350 ml apa calduta la 35°c 1 Lingura de ulei de masline (pentru aluat) + 3 Linguri de ulei de masline (pentru ungere) 1 Lingura de zahar 1 lingurita de sare 1 Lingura gelifiant cu fructoza – Dr.Oetker 7g drojdie uscata (un plic) 1-2 …
Briose sarate fara gluten cu ciuperci si cimbru
Aluat: 1½ cana faina fara gluten Schar Mix B (daca nu aveti intoleranta la gluten puteti sa folositi si faina de grau) 4 oua mari 10g (un pliculet) praf de copt ½ cana ulei de floarea soareluri 1 lingurita sare 2 lingurite cimbru Topping + compozitie: 6 ciuperci, taiate marunt + inca …
Chec sarat fara gluten cu ciuperci, vin si cimbru
Aluat: 180g faina fara gluten Schar Mix B (daca nu aveti intoleranta la gluten puteti sa folositi si faina de grau) 4 oua 10g (un pliculet) praf de copt ½ cana ulei de floarea soarelui sau de seminte de struguri 1 lingurita sare de mare 2 lingurite de cimbru Topping: 6-8 ciuperci, …
COLTUNASI FARA GLUTEN CU BRANZA SI SMANTANA
Reteta creata de Diva in Bucatarie. Ingrediente: (pentru 10 buc. mari – diam. 12 cm si 6 buc mici – diam. 9 cm) Pentru aluat: 250 g faina fara gluten Mix B – faina fara gluten Schar 1/4 lingurita sare 2 oua 80 g smantana grasa 24% Pentru umplutura: 150 g …
Gomboti fara gluten de post
Reteta creata de Bucataria Urecheatei. Ingrediente: 430 cartofi fierti si razuiti/pasati (adica vreo 8 cartofi de marime potrivita) 8 linguri ulei de floarea soarelui 170 g faina fara gluten Schar mix pentru paine 1 varf de cutit de sare fructe din compot (zmeura, pere, caise) 60 g pesemet fara gluten Schar 50 …
PLACINTA CU BRANZA SI LEURDA – FARA GLUTEN
Reteta creata de Enjoy Dessert. Ingrediente: ALUAT 450 gr mix Bread Dr Schar 250-300 ml apa calduta 5 gr drojdie uscata fara gluten Dr Schar 1 lingurita sare 1 lingura otet 2 linguri ulei UMPLUTURA 400 gr branza de oi 100 gr spanac tocat 1 legatura leurda 3 catei ustoroi 2 cepe …
Coltunasi fara gluten cu branza si smantana
Reteta creata de Retetele Mele Dragi. Ingrediente: 1 ou 100 ml apa 200 grame faina fara gluten dr. Schar (mix pentru paine) + faina pentru presarat pe masa de lucru ½ lingurita sare 100 grame branza sarata rasa (eu am folosit cas si telemea de vaca) smantana pentru servit
Pasca fara gluten cu smantana si stafide
Reteta creata de Retetele Mele Dragi. Ingrediente: Pentru aluat: 250 grame faina fara gluten (Mix B de la dr. schar) 2 galbenusuri 1 plic drojdie de la dr. Schar semintele de la 1 pastaie vanilie 1 lingurita coaja portocala netratata rasa fin 100 ml lapte caldut 1 varf cutit sare …
Pasca cu ciocolata (fara gluten si fara branza)
Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: Aluat: 250 g faina fara gluten pentru paine, Mix B Schar 80 g zahar pudra 1 ou mare 120 g lapte de cocos (din conserva) 40 g ulei de palmier optional coaja de lamaie/portocala (o lgt) un praf sare Umplutura: 4 oua mari (de …
Mucenici fara gluten, cu ciocolata
Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: Aluat: 470g faina fara gluten pentru paine (Mix B -Schar) 30 g cacao 100 g zahar brut 1/2 lgt sare grunjoasa 1/4 lgt cream of tartar (optional) 1 plic drojdie uscata, fara gluten Schar (10 g) 50 g instant de cocos 450 ml apa …
Fursecuri fara gluten cu stafide si rom
Reteta creata de Madeline’s Cuisine.
Prajitura Semiluna Fara Gluten
Reteta creata de Madeline’s Cuisine.