Reteta creata de Madeline’s Cuisine.
ECLERE SI CHOUX A LA CREME CU CAPSUNI – FARA GLUTEN
Reteta creata de bucate-aromate.ro. Ingrediente coji de choux 50 ml de lapte 75 ml de apă 50 g unt cu 82% grăsime 75 g făină cernută Bread-Mix de la Schar 2-3 ouă mari ½ linguriţă de zahăr un praf de sare crema 200 g mascarpone la temperatura camerei 100 ml …
Paine fara gluten cu branza
Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: 300 g faina fara gluten pentru paine 5 g drojdie fara gluten Dr. Schar 350 ml apa calduta 200 g branza de vaci (caş) 180 g ardei copt 2 lg ulei masline extravirgin 1 lgt cimbrisor uscat 1 lgt sare Pentru uns: 1 …
Scones fara gluten
Reteta creata de Adelicii. Ingrediente 66 g făină Schar 100 g făină hrișcă 32 g făină porumb 2 lingurițe praf de copt 3 fire de usturoi verde (tocat mărunt) 6 frunze de salvie proaspătă (tocată) 20 g parmezan 60 ml ulei de măsline 60 g smântână grasă 205 g piure …
Paine fara gluten cu ananas si rozmarin
Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: 500 g Faină fără gluten pentru pâine 10g drojdie fara gluten Dr Schar 1/2 lgt zahar 1 lg zahar 350 ml apa calda 200 ml sirop din compot ananas 350 g ananas cuburi (din compot) 1 si 1/4 lgt rozmarin uscat 1/4 lgt …
Paine pufoasa fara gluten
Reteta creata de Gustolandia. Ingrediente: – 400 grame faina (am folosit MIX B) – 2 linguri miere – 10 grame drojdie – 250 ml lapte – 40 grame unt – 3 oua – jumatate lingurita de sare
Paine simpla fara gluten
Reteta creata de Retetele Mamei. Ingrediente: 300 g făină fără gluten “Bread-Mix de la Schar“, 200 ml apă călduță, 50 g iaurt, 1 ou, 1 plic drojdie uscată de la Schar, 1/2 linguriță sare, 1 linguriță zahăr, 2 linguri ulei, susan
Paine fara gluten cu banane si arahide
Reteta creata de Retetele mele dragi. Ingrediente pentru 1 Paine fara gluten cu banane si arahide (cca 500 grame): 2 banane bine coapte 30 grame unt 120 grame miere 2 oua 3 linguri lapte 250 grame faina fara gluten gata preparata (eu am folosit Mix B de la dr. Schar) 1/2 …
Baghete fara gluten cu ierburi aromatice
Reteta creata de Salt ‘n’ Sasha. INGREDIENTE: 500g faina fara gluten Schar Bread-Mix, Mix B 10g drojdie uscata fara gluten 450 ml apa calduta 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 1 lingurita busuioc uscat 1 lingurita rozmarin uscat 1 lingurita oregano uscat
Mini batoane fara gluten cu portocale
Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: 500 g faina universala fara gluten (Mix it, Schar) 150 g faina Mix Pan (Mix B) 450 ml apa calduta 10 g drojdie fara gluten Dr. Schar 20 g ulei de floarea soarelui 1 lgt zahar 1 lg indulcitor natural din stevie 1 lg …
Focaccia fara gluten cu masline si rozmarin
Reteta creata de Culorile din Farfurie. Ingrediente: 300 g faina Mix Pan (Mix B) fara gluten Dr Schar 1 plic drojdie fara gluten Dr Schar 1 lingurita sare 1 lingurita zahar 100 ml ulei de masline 350 ml apa calduta 10-12 masline calamari crengute de rozmarin
Paine taraneasca cu cartofi, fara gluten, fara framantare
Reteta creata de Pasiunile Mihaelei. Ingrediente – 500 g faina alba pentru paine Mix B fara gluten – 10 g drojdie uscata fara gluten – 2 cartofi potriviti – 1 ou – 300 ml apa calduta – 1 lingurita sare – o lingura si jumatate ulei