Reteta creata de Pasiunile Mihaelei. Ingrediente – 2 cani faina alba, fara gluten – 1 cana faina neagra, fara gluten – 1 si 1/4 cana apa calduta – 50 ml ulei – 3 oua medii – 10 g drojdie – 1 lingurita otet – 1 lingurita sare – 1 lingura miere …
Paine pascala fara gluten
Reteta creata de Alina Avram’s Blog. Ingrediente: 500 g de făină fără gluten Mix Pan 1 plic de drojdie fără gluten 100 g de unt topit 300 ml de lapte călduț 2 ouă 100 g de stafide 2 linguri extract de vanilie 4 ouă colorate 1 gălbenuș bombonele colorate zahăr pudră zeamă de …
Paine fara gluten cu sfecla si tarhon
Reteta creata de BIOCHIMIST LA CRATITA. Ingrediente: Aluat 280 g faina pentru paine fara gluten Dr.Schar 6g drojdie fara gluten Dr. Schar 200 ml apa calduta 20 g ulei de masline 1/4 lgt sare 1 lgt tarhon uscat 1/4lgt zahar Umplutura: 230 g sfecla rosie fiarta 1/2 lgt tarhon uscat …
Cozonac fara gluten cu portocale
Reteta creata de Enjoy Dessert. Ingrediente: Aluat 450 gr faina fara gluten Dr Schar 15 gr drojdie proaspata 1/4 lingurita sare 2 linguri zahar 200+ ml lapte 2 oua 1 lingurita pudra de portocale 1 lingurita pudra de ghimbir 50 gr unt Umplutura 100 gr ricotta moale 40 gr unt cacao …
Fursecuri fara gluten cu fulgi de cocos si merisoare
Reteta creata de Lecturi si Arome. Ingrediente: 200 de grame de faina fara gluten Dr. Schar Mix Pan (Mix B) 50 de grame de zahar pudra un ou 90 de grame de unt o lingurita de praf de copt (fara gluten) 40 grame de fulgi de cocos 40 grame de …
Paine irlandeza cu seminte de in, fara gluten, framantare sau dospire
Reteta creata de Food Design. Ingrediente: 400 g faina fara gluten Bread-Mix / Dr. Schar 30g faina din seminte de in brune ½ lingurita sare (recomandata este cea de mare) fina ½ lingurita sare (de mare) grunjoasa 2,5 lingurite bicarbonat de sodiu (la faina fara gluten) / sau 2 lingurite bicarbonat …
Paine fara framantare (fara gluten)
Reteta creata de Dulciuri fel de fel. Ingrediente: 500 g faina fara gluten (Bread-Mix / Dr. Schar ) 500 ml apa calduta 4 linguri ulei de masline 7 g drojdie uscata 1 lingurita sare 1/2 lingurita zahar
Paine cu nuci si fructe deshidratate
Reteta creata de Savori Urbane. Ingrediente: ⅓ aluat dospit cu Bread Mix Dr. Schär (vezi descriere reteta) 50g nuci tocate mare 50g caise deshidratate tocate 50g coacaze deshidratate 50g merisoare deshidratate sau orice alte fructe deshidratate va plac: smochine, curmale, stafide, nuci, migdale, coaja de portocala, mere, pere etc
Paine simpla fara gluten
Reteta creata de Savori Urbane. Ingrediente: 1 kg Bread Mix Dr. Schär 1 L apa calduta 30g drojdie proaspata (sau 14g drojdie uscata) 1 lingura de sare 2 linguri de ulei
Paine cu seminte de dovleac, ceapa si parmezan
Reteta creata de Savori Urbane. Ingrediente: ⅓ aluat dospit cu Bread Mix Dr. Schär (vezi descriere reteta) 50g samburi decorticati de dovleac 50g ceapa prajita deshidratata 50g parmezan ras fin 1 lingurita de chimen
Bruschette cu dovleac ras si cascaval
Reteta creata de Savori Urbane. Ingrediente: 8 felii de paine fara gluten facuta in casa (sau 4 chifle taiate in 2) 500g dovleac (bostan) ras mare 50g unt 2 linguri de ulei de masline sare, piper, chimen, cimbru uscat optional ½ lingurita de fulgi de ardei chili 200g cascaval ras …