Ingrediente: 2 oua 250g ricotta sau branza de vaci 40g zahar vanilat coaja de la o lamaie rasa 1 lingurita praf de copt 180g faina fara gluten Schar Mix C Patisserie cirese Reteta creata de Retete Usoare.
Prajitura fara gluten cu zmeura, frisca si cocos
Ingrediente: Tava 20/30 Blat: 5 oua 80 g zahar pudra vanilat 50 g faina fara gluten Mix Patisserie Schar 100 g migdale macinate 30 g nuca de cocos 10 g praf de copt un praf de sare Crema: 500 ml frisca lichida neindulcita 10 g gelatina fin alb maruntita 80 …
Cea mai buna prajitura de casa cu nuca si Krantz
Ingrediente: Foi din albusuri – 40 / 30 x 2 bucati: 12 albusuri un varf de sare 200 g zahar 200 g nuca maruntita 50 g faina Mix Patisserie Schär Crema: 12 galbenusuri 1 litru lapte 300 g unt 300 g zahar 100 g amidon o lingura esenta de vanilie …
Cea mai simpla si buna prajitura de vara fara gluten
Ingrediente: 125g Schar Mix C 700g caise fara samburi 1/2 lingurita sare 2 pliculete zahar vanilinat 1 lingurita guma de guar 4 oua 100g unt la temperatura camerei Reteta creata de Retete fara gluten.
Prajitura cu gem de capsuni, fara gluten si vegana
Ingrediente: 250g Schar Mix C 160g zahar 1 Lingura bicarbonat de sodiu 1 Lingura guma de guar 400g gem, orice aroma 50ml ulei de floarea-soarelui 200ml apa Pentru glazura: 100g zahar 2 lingurite cacao 20ml apa 50g margarina Reteta creata de Retete fara gluten.
Chec fara gluten cu capsuni
Ingrediente: 7 oua mici 100g Faina Schar Mix C 20g faina cocos 120g zahar 15 g zahar vaniliat 30 ml ulei 100g capsuni 5g praf copt Reteta creata de Bunatati fara Gluten by Silvia.
Musuroi de cartita fara gluten
Ingrediente: Aluat: 5 ouă 200 g zahăr 1/2 linguriță sare 40 ml ulei 40 g roșcove pudră 125 g făină fără gluten Schar Mix C Patsserie 1 lingură guma de guar Crema: 500 g mascarpone 250 ml frișcă lichidă 1 fiolă esență vanilie 150 g zahăr pudră 100 g ciocolată …
Gogosi fara gluten de post / vegane
Ingrediente: 250 g făină fara gluten Schar Mix C Patisserie 20 g drojdie proaspată 40 g zahăr 200 ml apă calduță 50 g mălai 1/2 linguriță sare 2 plicuri zahăr vanilinat 1 coajă de lămâie 2 linguri ulei 40 g zahăr pudră Reteta creata de Retete Fara Gluten.
Tort cu capsuni si frisca fara gluten
Ingrediente: Aluat: 100g făină fara gluten Schar Mix C Patisserie 120g unt 1 plic zahăr vanilinat 1 plic praf de copt 80g zahăr 80g amidon de porumb Crema: 250g căpșuni 1 linguriță amidon de porumb 1 plic gelatină măcinată 50g zahăr 200 ml smantână Ornare: 400 ml smantână 1 lingură …
Poale-n brau fara gluten / Branzoaice moldovenesti
Ingrediente: Aluat: 450 g făină fara gluten Schar Mix C Patisserie 300 ml lapte călduț 50 g unt 10 g drojdie uscată 2 galbenușuri 60 g zahăr 1 linguriță sare 1 lingură coajă de lămâie Umplutura: 500 g brânză dulce 150 g stafide 100 g zahăr 50 g amidon de …
Profiterol fara gluten / Choux a la creme
Ingrediente: 70 g făină fara gluten Schar Mix C Patisserie 70 g unt 150 ml lapte 3 ouă 210 ml frișcă lichidă 30 g zahăr 1 fiolă esență vanilie 30 g unt 120 g ciocolată 90 ml lapte Reteta creata de Retete Fara Gluten.
Chec marmorat cu cacao fara gluten
Ingrediente: 175 g făină Schar Mix C Patisserie 3 ouă 125g zahăr 1 plic zahăr vanilinat 125g unt 200 ml smantână 70g lapte 1 lingurită bicarbonat de sodiu 1 plic praf de copt 1/2 lingură cacao zahăr pudră pt presărare Reteta creata de Retete Fara Gluten.