Ingrediente (30 biscuiti): 150g unt topit 225g zahăr pudră 1 plic zahăr vanilinat 1 ou 75g migdale măcinate 250g făină fără gluten Schar Mix C Patisserie 1 linguriță tărâțe de psyllium 2 linguri suc de portocale Pentru ornat: 10 g fulgi de ciocolată colorați 10 g migdale măcinate 10 g …
Prajitura cu ciocolata fara gluten
Ingrediente: Blat: 8 linguri făină Schar Mix C Patisserie 8 ouă 8 linguri zahăr 3 linguri cacao 1 plic praf de copt Crema: 5 ouă 350g zahăr 300g unt 3 linguri cacao Reteta creata de Retete Fara Gluten.
Tort rapid cu ciocolata fara gluten
Ingrediente: Blat: 150g făină fără gluten Schar Mix C Patisserie 170g zahăr 170g unt 3 ouă 50g cacao 4g praf de copt 1 vârf de cuțit bicarbonat de sodiu 1/2 linguriță sare Crema: 400 ml frișcă lichidă 350g ciocolată Reteta creata de Retete Fara Gluten.
Prajitura cu gem, vegana, fara lactoza si gluten
Ingrediente: 250 g făină Schar Mix C Patisserie 160 g zahăr 50 ml ulei 1 lingură bicarbonat de sodiu 200 ml apă 400 g gem Pentru glazura: 100 g zahăr 2 linguri cacao 20 ml apă 50 g margarină Reteta creata de Retete Fara Gluten
Prajitura cu nuca de post, vegana si fara gluten
Ingrediente: 300 g făină Schar Mix C Patisserie 250 ml ulei 250 ml apă minerală 2 linguri cacao 1 coajă rasă de portocală 1 coajă de lămâie 150 g zahăr 1 linguriță sare 1 lingură guma de guar 1 plic praf de copt 100 g nucă măcinată Reteta creata de …
Briose cu ciocolata alba si fulgi de migdale, fara gluten
Ingrediente (6 briose): 200 g faina Schar Mix C 1/2 lingurita sare 1 plic praf de copt 1 lingurita scorțișoară măcinată 1 lingură guma de guar 2 ouă 150 g zahăr 30 ml unt topit 120 ml lapte condensat 30 ml ulei 1 fiolă esență de rom 100 g bănuți …
Prajitura rapida cu mere cubulete
Ingrediente: 60g Schar Mix C Patisserie 60g zahar 1 plic praf de copt fara gluten 1 lingurita guma de guar 1/2 lingurita scortisoara 30g nuca in sferturi 500g mere 75ml ulei de floarea soarelui 2 oua 1 plic zahar vanilinat 1 fiola esenta de vanilie Reteta creata de Retete Fara …
Amandina fara gluten
Ingrediente: Blat: 4 ouă 140 g făină fără gluten Mix C Patisserie Schar 160 g zahăr 15 g cacao 1/2 linguriță praf de copt 2 linguri apă 2 linguri ulei 2 plicuri zahăr vanilat un praf de sare Cremă: 300 g smântână pentru frișcă (30% grăsime) 300 g ciocolată neagră …
Briose red velvet fara gluten
Ingrediente: 135 g făină fără gluten Mix C Patisserie Schar 7 g cacao un praf de sare 80 g unt cu 82% grăsime (la temperatura camerei) 110 g zahăr tos 1 ou mare (la temperatura camerei) 1 lingură esență de vanilie/extract de vanilie 120 ml lapte + 2 lingurițe suc …
Lava cake fara gluten
Ingrediente: 4 forme ramekin 10 cm diametru X 4 cm înălțime 115 g ciocolată cu min. 50% cacao 115 g unt (82% grăsime) 40 g zahăr 40 g făină fără gluten Mix Patisserie Schar 5 g cacao (1 linguriță) 2 ouă 2 gălbenușuri 1 lingură esență de vanilie coaja de …
Chec pufos fara gluten
Ingrediente: 4 ouă 300 g făină fără gluten Mix C (Patisserie) Schar 240 g unt 80% grăsime 225 g zahăr tos 60 ml lapte 2 lingurițe cacao un plic praf de copt 2 plicuri zahăr vanilat esență de vanilie un praf de sare Pentru uns tava: 10 g unt Pentru …
Cheesecake vegan cu vanilie si gem de caise
O sa va placa la nebunie aceasta reteta usoara de cheesecake vegan cu vanilie si gem de caise! E facuta cu un ingredient putin neobisnuit, dar care ii da o textura super-fina! Ingrediente: Blat: 300 g biscuiti Digestive Landtaler Schar 100 ml ulei de cocos Crema: 2 conserve de 400g de naut fiert scurse 1 pahar de lapte de soia …