Briose cu dovleac

Briose cu dovleac

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Incearca si tu aceste briose cu dovleac, vegane, perfecte pentru acest sezon! Sunt gata in doar 30 de minute! Ingrediente: 1 cana faina Mix C Schar 1 cana ovaz, facut faina la blender 3 Linguri seminte de chia 1/2 cana zahar brun 2 lingurite praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 2 lingurite scortisoara 1 cana piure de dovleac …

Chec de post cu coacaze rosii

Chec de post cu coacaze rosii

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Incearca aceasta reteta festiva de chec de post cu coacaze rosii si bucura-te de un desert rapid, fara zahar si cu o textura pufoasa! Ingrediente: 220 g faina Mix C Schar 100 g fructoza sau stevia pudra, sau zahar dar sa dublati cantitatea in care folositi zahar 1 lingurita praf de copt 1 lingurita bicarbonat de sodiu …

Clafoutis cu afine si visine

Clafoutis cu afine si visine

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Iata cum puteti prepara rapid un desert frantuzesc delicios in varianta vegana (de post) – clafoutis cu afine si visine. Este si fara gluten! Ingrediente: 1/2 cana afine 1/2 cana visine 300 g tofu silken 150 g faina de orez alb sau faina normala de grau 1 Lingura faina Mix C Schar 4 Linguri zahar de cocos sau alt inducitor …

Blat de tort fara gluten

Blat de tort fara gluten

Celiaci.ro Deserturi 1 Comment

Ingrediente: Tavă diametru – 23 cm 5 ouă 200 g zahăr 280 g făină fără gluten Mix Patisserie Schar 1 lg esență de vanilie un praf de sare unt sau ulei pentru uns tava Reteta creata de Aby Blajan.

Mini briose cu mac

Mini briose fara gluten cu mac

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Ingrediente pentru 24 mini-briose Pentru aluat: 70 g faina Schar Mix C 2 oua 110 g zahar 40 g mac 1 lingura ulei cu gust neutru (floarea-soarelui, de exemplu) 2 linguri iaurt 10 g zahar vanilat 1 lingurita praf de copt Pentru topping: 125 g mascarpone 2 lingurite zahar pudra …

Tort Bundt cu ciocolata

Tort Bundt cu ciocolata

Celiaci.ro Deserturi Lasa un Comentariu

Ingrediente: Pentru aluat: 380 g faina Schar Mix C 4 oua 360 g zahar 3 lingurite praf de copt 1 varf de sare 150 + 20 g unt 200 ml lapte 1 linguri nuci maruntite 11 biscuiti Schar Chocolate O’s Pentru glazura: 100 g ciocolata neagra 5 biscuiti Schar Chocolate …

Negresa fara gluten, de post

Negresa fara gluten, de post

Celiaci.ro Deserturi 1 Comment

200g faina fara gluten Schar Mix C Patisserie (puteti sa folositi faina de grau daca nu aveti intoleranta la gluten) 5 Linguri zahar brun 100g miez de nuca, maruntit 4 Linguri pudra de roscove sau cacao 3 Linguri gem (puteti sa folositi orice gem aveti in casa, eu am folosit gem de prune) 200ml apa minerala …