Blat: 200g faina fara gluten Dr. Schar Mix C Patisserie 1 lingurita praf de copt 4 oua ½ cana zahar pudra ½ cana ulei + inca putin pentru uns tava ½ lingurita esenta de vanilie un praf de sare Crema de caju si banane: 400g caju crud, pus la inmuiat min. 1 …
Tort fara gluten cu ciocolata si fructe de padure
Blat 200g faina fara gluten Dr. Schar Mix C Patisserie 1 lingurita praf de copt 4 oua ½ cana zahar de cocos facut praf sau zahar pudra daca nu aveti ½ cana ulei + inca putin pentru uns tava ½ lingurita esenta de vanilie un praf de sare Crema de ciocolata …
Briose fara gluten cu crema de ciocolata si banane
Aluat: 1 cana faina fara gluten Schar Mix C Patisserie (daca nu aveti intoleranta la gluten puteti sa folositi si faina de grau) 4 oua 10g (un pliculet) praf de copt ½ cana ulei de floarea soareluri sau de seminte de struguri 4 Linguri stevia pudra Green Sugar 1 lingurita extract de vanilie …
Clătite pufoase fără gluten (de post)
Ingrediente: 1 cană (250g) făină fără gluten Dr. Schar Mix C Patisserie 2 banane, coapte 1 linguriţă praf de copt ½ linguriţă bicarbonat de sodiu 3 linguri zahăr 1 linguriţă extract de vanilie 1 linguriţă extract de rom
CORNULETE CU GEM FARA GLUTEN
Reteta creata de Diva in Bucatarie. Ingrediente: 600 g mix C – Mix Patisserie – Schar 15 g drojdie uscata fara gluten – Schar 200-220 ml lapte 2 oua + 1 galbenus 60 g unt topit 120 g zahar 1 varf cutit de sare 1 lingurita esenta vanilie 1 lingurita coaja …
Scovergi fara gluten
Reteta creata de Retete Merisor.
Clatite fara gluten
Reteta creata de Retete Merisor.
Mucenici moldovenesti fara gluten
Reteta creata de Tara Bucatelor. Ingrediente: 500 gr mix C de Patiserie Schar 100 gr zahar 2 oua 50 gr unt un strop de sare 3 linguri ulei 220 ml lapte 20 gr drojdie uscata Schar 1 esenta de vanilie 1 galbenus Pentru insiropat 100 gr zahar 1 cana apa pentru …
Papanasi fara gluten
Reteta creata de LauraSweets.
TORT DE CIOCOLATA FARA GLUTEN
Reteta creata de Enjoy Dessert. Ingrediente: BLAT 6 oua 6 linguri mix patiserie Dr Schar 6 linguri zahar 2 linguri cacao 2 linguri apa 3 linguri ulei 1/2 lingurita praf de copt SIROP 50 gr zahar brun 150 ml apa CREMA 100 ml lapte 100 ml smantana pentru frisca 4 galbenusuri …
PRAJITURA BOEMA – FARA GLUTEN
Reteta creata de Enjoy Dessert. Ingrediente: BLAT 4 oua 4 linguri Mix Patiserie Dr Schar 4 linguri zahar 2 linguri ulei 2 linguri cacao SIROP 100 gr zahar brun 250 ml apa 1 lingurita extract vanilie 10 gr ciocolata neagra CREMA 250 gr unt 100 ml lapte 3 galbenusuri 200 gr …
Tort fara gluten cu ciocolata si zmeura
Reteta creata de Retetele Mele Dragi. Ingrediente: Pentru blat: 2 oua 50 ml ulei 50 ml lapte 50 ml cafea fierbinte 100 grame zahar 100 grame faina fara gluten pt. paine dr. Schar 30 grame cacao pudra (eu am rasnit boabe de cacao si le-am folosit asa) 5 grame praf …