Reteta creata de Salt’n’Sasha. INGREDIENTE: 200g faina fara gluten Dr. Schar 125g Green Sugar Cooking 50g arahide coapte 40g cacao 80g unt moale 2 oua medii 1 vf. cutit sare 1 pastaie de vanilie
Briose fara gluten cu fructe de padure
Reteta creata de Bucataria Familiei Mele. Ingrediente: 280 gr. de făină gluten free Dr. SCHAR – Mix Patisserie 1 linguriță praf de copt 1/2 linguriță de bicarbonat de sodiu un strop de sare 100 gr. zahăr brun coaja de la 2 lime 100 gr. unt, la temperatura camerei 150 gr. iaurt …
Tort fara gluten cu caramel si ciocolata
Reteta creata de Enjoy Dessert. Ingrediente: Blat cacao 4 oua mari + 2 galbenusuri 5 linguri zahar 1 praf de sare 5 linguri Mix Patiserie Dr. Schar 2 linguri cacao 50 gr unt topit si racit Blat albusuri 4 albusuri 1 praf de sare 5 linguri zahar 4 linguri Mix Patiserie …
Tort fara gluten cu fructe
Reteta creata de Alina Avram’s Blog. Ingrediente pentru blat: 220 g de făină Mix Patisserie 200 g de zahăr 125 g de unt 125 ml de lapte 4 ouă 10 g de praf de copt Pentru mousse de fructe de pădure: 400 g de fructe de pădure congelate 200 g de ciocolată …
Prajitura fara gluten cu zmeura
Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: Blat 6 oua medii(M) 80 g zahar 4 lg ulei de floarea soarelui (presat la rece) 130 g g Mix Patisserie Dr. Schar (Mix C) 1 lgt pasta de vanilie 1 lgt esenta rom (optional) Sos de capsune 300 g capsune 3 lg zahar …
Tarta fara gluten cu rubarba
Reteta creata de Tara Bucatelor. Ingrediente: 500-600 gr rubarba 1 lingurita muscovado ( optional) 100-150 gr indulcitor 200 gr mix de patiserie Dr. Schar 100 gr unt bio un strop de sare apa rece
Clatite americane fara gluten
Reteta creata de Anason cu lapte. Ingrediente pentru clătite (aprox. 12 bucăţi): 200 gr. făină fără gluten de la Schar 1 linguriţă praf de copt sare 300 ml. lapte* plus extra 1 ou 1 lingură unt topit (opţional)
Crumble fara gluten cu rubarba si fructe de padure
Reteta creata de Bucataria familiei mele. Ingrediente: Fructele 450 gr. rubarbă denumită și rabarbăr sau rabarbură sau revent– curățat de coajă și tăiat cubulețe 300 gr. fructe de pădure 1 linguriță extract de vanilie sucul de la 1/2 portocală mare sau 1 mai mică 1 linguriță coajă de portocală 80 …
Prajitura fara gluten pentru copii
Reteta creata de Prajiturici si altele. Ingrediente blat: 4 oua 120g zahar 120g Mix Patisserie Schar Ingrediente umplutura 250g smantana 250g mascarpone 1 lingura sirop agave (sau o lingura zahar) 350g capsune decoratiuni dulci (inimioare, bombonele) frunze menta optional 1 plic intaritor frisca
Tort fara gluten cu capsune si rozmarin
Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: Blat: 6 oua medii (de la gaini de curte am folosit eu) 120 g zahar tos 80 g Mix Patisserie Dr. Schar (Mix C) 30 g pudra de roscove 20 ml ulei un praf sare Sos de capsune: 400 g capsune (congelate) 50 g …
Tort de ciocolata fara gluten cu fistic si fructe de padure
Reteta creata de The Smart Cuisine.. Ingrediente: Pentru blat 6 oua 6 linguri “Mix Pattiserie” 3 lingurite de sirop de agave 3 lingurite de cacao 1 praf de copt 1 varf praf de sare Pentru crema/ umplutura 200 gr curmale hidratate fara samburi 100 ml unt de cacao topit la …
Briose fara gluten, cu crema si fructe
Reteta creata de Food Design. Ingrediente: 1 cutie cu 4 briose (sunt maricele) “Magdalenas”-Dr. Schar CREMA ALBA 70 gr ciocolata alba 100 ml smantana pentru frisca 1 intaritor (nu neaparat folosit, dar sa ai la indemana pt. ca este pretentioasa smantana din lapte de vaca) 50 gr marscarpone 1 plic …