Reteta creata de Food Design. Ingrediente: 2 pere mai mari 50g unt optional 30-50g zahar (doar daca nu sunt f. coapte perele) zeama de lamaie pt cazul in care perele sunt moi si nu le coci (antioxidant) BUDINCA 500 ml lapte integral 6 linguri zahar brun 80g pudra de cacao …
Blueberries Night Cake
Reteta creata de The Smart Cuisine. Ingrediente: 5 oua 7 lingurite de miere 70 ml ulei 5 linguri mix patiserie fara gluten 1 praf de sare 1 praf de copt extract natural de vanilie 100 gr merisoare 100 gr fructe de padure 150 gr ricotta 2 linguri smantana 5 piscoturi …
Clatita carpatina fara gluten
Reteta creata de Food Design. Ingrediente: • 2 oua • 4 linguri cu fãinã “Mix Patisserie” sau “Mix It” / 2 cu varf pentru cei care intrebuinteaza faina cu gluten • 1 lingura ulei • 1 praf de sare • 2 pahare cu lapte recisor (200 ml) UMPLUTURA – dulceturi …
Biscuiti fara gluten cu gem
Reteta creata de Madeline’s Cuisine.
Gogosi fara gluten
Reteta creata de Madeline’s Cuisine.
“Buturuga mica” din biscuiti fara gluten
Reteta creata de Food Design. Ingrediente: 1 pachet biscuiti fara gluten “Maria” / Dr. Schär CREMA 60 ml lapte (1/4 cana) 80g zahar tos (1/4 cana) 2 linguri cu lapte 2 linguri cu faina “Mix Pattiserie” / Dr. Schär 1 pachet unt tare (consistenta cand e rece), dar la temperatura …
Tort fara gluten, cu crema bavareza de cafea si crema fina de ciocolata
Reteta creata de Pasiune pentru bucatarie. Ingrediente: Blat(18cm) 2 oua 80 g zahar 70 g Mix Patisserie 30 ml lapte 30 ml ulei 20 g cacao 5 g praf de copt fara gluten 1/2 lingurita esenta de vanilie Strat crocant: 40 g ciocolata 10 g unt 20 g fulgi de …
Pancakes cu lămâie și afine (fără gluten)
Reteta creata deAndreea Chinesefood. Ingrediente: 220 g faina fara gluten Mix C Dr. Schar 1 si 1/2 lingurite praf de copt (fara gluten) 1 praf sare 50 g ulei de cocos topit 1 lamaie (sucul si coaja) 100 ml sana 100 ml lapte 1 ou 2 linguri miere 1 lingurita …
Tort fara gluten cu iaurt grecesc, prune coapte, nuci si rozmarin
Reteta creata de Taste Bazaar. Ingrediente: 120 gr unt 65% grasime la temperatura camerei 75 gr zahar de cocos (sau brun) 3 oua o lingura de extract de vanilie 110 gr faina fara gluten Mix Patisserie Schar ½ lingurita praf de copt Un praf de sare ¼ lingurita praf de …
Tort fara gluten cu mousse de mango si mousse de cocos
Reteta creata de Enjoy Dessert. Ingrediente: Blat 40 gr cacao 100 gr apa fierbinte 60 ml iaurt 2 oua medii 80 gr Mix Patiserie Dr. Schar 50 gr faina de migdale 1 lingurita praf de copt 1/3 lingurita bicarbonat 1/4 lingurita sare 100 gr zahar 100 gr unt 1 lingurita extract …
Tort cu crema de branza si ciocolata (fara gluten)
Reteta creata de Dulciuri fel de fel. Ingrediente: Pentru blat: 5 oua 5 linguri zahar 3 linguri ulei 200 g faina mixta pentru patiserie Dr Schar 1 varf de lingurita praf de copt esenta de vanilie Pentru crema de branza: 300 g crema de branza 100 g zahar 200 ml smantana …
Tort rapid de ciocolata fara gluten
Reteta creata de Cooking with my soul. Ingrediente: Pentru blat: 250 g faina fara gluten Mix C de la Dr Schar 50 g cacao fara gluten 2 lingurite bicarbonat de sodiu (praful de copt poate avea gluten) 150 g zahar tos 1 lingurita guma de xanthan un praf de sare 1/2 pastaie …