Reteta creata de Bucataresele Vesele.
Biscuiti fara gluten cu sirop de muguri de brad si fulgi de porumb
Reteta creata de Cat’s Kitchen. Ingrediente: 350 g faina fara gluten ( mix patiserie Dr.Schar ) 1 lingurita pudra de roscove 140 g unt 80 g sirop de muguri de brad cu miere ( sirop preparat la rece ) 1 ou coaja rasa de la o lamaie 2 linguri sirop de …
Daquoise cu lemon curd si mousse de ciocolata
Reteta creata de Enjoy Dessert. Ingrediente: Daquoise 4 albusuri 100 gr zahar 50 gr faina de migdale 50 gr Mix Patiserie Dr Schar Crema de lamaie 100 gr lemon curd 100 ml lapte 50 gr zahar 2 linguri rase Mix Patiserie Dr Schar 2 linguri apa rece Strat crocant 80 gr Mix Patiserie …
Prajitura de ciocolata, fara gluten
Reteta creata de Isabela Cuisine. Ingrediente: Pentru o tava cu diametrul de 23 cm – 240 ml lapte integral – 2 linguri cafea solubila – 2 oua medii – 150 g zahar – 75 ml ulei de floarea-soarelui – 2 lingurite extract de vanilie – 75 g faina Schar Mix it! …
Prajitura cu ciocolata si zucchini (fara gluten)
Reteta creata de Ama in bucatarie. Ingrediente: 6 oua 150 gr zahar 70 gr cacao 200 gr faina Mix Patisserie de la Dr. Scharr 1 plic praf de copt 1/2 lingurita bicarbonat de sodiu 100 gr zucchiniGlazura: 100 gr smantana 200 gr ciocolata optional: nuca pisata
Mini torturi choux a la creme
Reteta creata de Pasiune pentru bucatarie. Ingrediente: Blat: 2 oua 2 albusuri 80 g zahar 20 ml lapte 20 ml ulei 80 g Mix Patisserie 20 g cacao 5 g praf de copt Choux a la creme: 120 ml apa 30 g unt 1 lingurita zahar 1 praf de sare 70 …
Tort fara gluten cu banane si ciocolata
Reteta creata de Tara Bucatelor. Ingrediente: pentru blat 250 gr Mix C Patisserie 2 oua 150 gr zahar tos 2 banane 100 gr unt 200-250 ml lapte esenta de vanilie 2 linguri cacao un praf de copt pentru crema 200 gr frisca 2 linguri cacao 3-4 linguri zahar pudra pentru topping 30 …