Ingrediente: 2 pachete piscoturi Savoiardi 650-700g mascarpone 3 oua 1 plic zahar vanilinat 1 fiola esenta de vanilie 1 varf de cutit de sare 120g zahar 500ml cafea tare 2 linguri Amaretto 20g cacao Reteta creata de Retete Fara Gluten.
Tiramisu fara gluten – fara ou crud
Ingrediente: Dimensiune tava: 26×18 cm 12 pișcoturi fără gluten Schar 250 g mascarpone 400 ml cafea decofeinizată îndulcită 500 ml lapte 50 g amidon 80 g zahăr 2 ouă întregi 2 gălbenușuri 1 plic zahăr vanilat 1 lg esență de vanilie Pentru ornat: cacao pudră Reteta creata de Aby Blajan.
Tiramisu fara gluten
5 piscoturi fara gluten de la Schar 150 gr. mascarpone 50 ml. smantana pentru frisca 2 linguri de zahar pudra 1/2 cana de cafea indulcita 1 lingura de vin Marsala/Brandy/Rom Cacao (pentru ornare) Reteta creata de Hayateria
Tort fara gluten cu piscoturi
Reteta creata de Delicii. Ingrediente: 2 pachete piscoturi de la Schar 250g frisca 200g mascarpone 2 banane 1 borcan dulceata de zmeura zmeura proaspata pentru decor coaja rasa de la 1 portocala 1 cana de lapte sau suc de portocale
Budinca fara gluten cu piscoturi si caramel
Reteta creata de Merisor si retetele ei. Ingrediente: 1 pachet piscoturi Savoiardi fara gluten, de la Schar 200 g zahar 200 ml smantana pentru frisca 50 g unt 500 ml lapte 2 galbenusuri 2 lingurite esenta de vanilie 5 linguri faina fara gluten, de la Schar 3 banane un praf …
Desert rapid fara gluten cu cafea
Reteta creata de Biochimist la Cratita. Ingrediente: 150 g piscoturi fara gluten Schar 400 g smantana lichida 150 g mascarpone 70 g zahar brun 100 g ciocolata neagra (50% cacao) 100 ml cafea tare (neindulcita) dulceata de ardei iuti (optional)
Tiramisu fara gluten – rapid
Reteta creata de Tara Bucatelor. Ingrediente: 150 ml smantana pentru frisca 35% grasime 250 gr mascarpone 4 lingurite zahar pudra 200 ml cafea espresso indulcita si racita 12-16 piscoturi fara gluten cacao pudra capsuni
Desert fara gluten cu mascarpone
Reteta creata de Arome de Poveste. Ingrediente: 1 cutie piscoturi fara gluten, Savoiardi de la Schär (150 gr) 220 ml lapte caldut (eu am folosit de orez) 1 lingura inka (imita gustul cafelei) 500 gr mascarpone 70 gr miere sau dupa gust
Desert fara gluten cu piscoturi si fructe
Reteta creata de Ce a mai gatit Timea. Ingrediente: 1 pachet piscoturi fara gluten de la Schar o conserva compot de fructe tropicale 200 ml smantana pt frisca 30% grasime 3-4 linguri zahar brut din trestie de zahar facut pudra optional si crema de ciocolata
Tiramisu fara gluten
Reteta creata de Alina Avram’s Blog. Ingrediente: Pentru cremeux de cafea: 30 g de cafea măcinată (sau solubilă, sau boabe) 300 ml de lapte 4 gălbenușuri 70 g de zahăr 4 g de gelatină foi 250 g de smântână pentru frișcă Pentru crema de mascarpone: 5 gălbenușuri 170 g de zahăr …
Blueberries Night Cake
Reteta creata de The Smart Cuisine. Ingrediente: 5 oua 7 lingurite de miere 70 ml ulei 5 linguri mix patiserie fara gluten 1 praf de sare 1 praf de copt extract natural de vanilie 100 gr merisoare 100 gr fructe de padure 150 gr ricotta 2 linguri smantana 5 piscoturi …
Tort fara gluten cu mousse de zmeura, apa de trandafiri si cocos
Reteta creata de Enjoy Dessert. Ingrediente: Blat 2 oua mari 3 linguri zahar 2 linguri cu varf faina Mix It Universal Dr Schar 2 linguri nuca de cocos 1 lingura ulei 1 praf de sare 6 piscoturi Savoiardi Dr Schar Sirop 1 lingura zahar 200 ml apa Mousse de zmeura si trandafiri 100 …