Reteta creata de bucate-aromate.ro.
Ingrediente
- 500 g fasole verde (poate fi și congelată)
- 1 morcov mare
- 1 ceapă
- 1 ardei gras
- 1-2 felii de țelină
- 2 caței de usturoi
- 200 ml roșii pasate cu pulpă
- 50 ml de ulei
- 3 linguri de făină fără gluten de la Schar
- 1-2 lingurițe de boia de ardei iute (sau dulce)
- 100 ml zeamă de varză murată (sau suc de lămâie, borș fără gluten, etc.)
- cimbru uscat (sau mărar, pătrunjel, tarhon, etc)
- sare și piper după gust
Comentarii 3
Multumesc pt alternativa de a pune cimbru, marar, tarhon in ciorba de fasole.
Eu foloseam doar patrunjel.
Bună ,dar piperu am văzut că conține gluten ce se poate pune înlocuitor?
Author
Piperul nu contine gluten. Trebuie insa sa il cumparati de la o firma unde se evita contaminarea. Intrebati direct la producator.