Ingrediente:
Pentru crackers:
- 200g faina Schar Mix B
- 60g unt
- 1 galbenus
- 180g smantana
- 1 lingurita sare
-
½ lingurita piper
Pentru decor:
- ½ lingurita sare cu ierburi
- 1 albus
- mac si susan
Instructiuni:
- Aseaza hartie de copt intr-o tava pentru cuptor. Amesteca galbenusul, faina, untul, smantana, sarea si piperul. Framanta pana obtii un aluat fin si uniform.
- Intinde aluatul cu un sucitor pana obtii o foaie foarte subtire. Decupeaza biscuitii cu o forma pentru biscuiti si asaza-i in tava.
- Preincalzeste cuptorul la 150° C cu ventilatie.
- Bate albusul de ou impreuna cu sarea cu ierburi pana obtii o spuma si unge biscuitii cu ea.
- Presara mac si susan deasupra si coace timp de 25 de minute pe raftul de jos al cuptorului.
Sfat: Nu te ingrijora daca biscuitii nu sunt crocanti. Se vor mai intari dupa racire.