Ingrediente pentru o tava mica de negresa:
Pentru negresa:
- 200 g faina Schar Mix C
- 4 oua
- 360 g zahar
- 250 g unt
- ½ lingurita vanilie macinata
- 50 g pudra de cacao, neindulcita
Pentru amestecul de crema de branza:
- 3 linguri faina Schar Mix C
- 300 g crema de branza
- 2 galbenusuri
- 50 g zahar pudra
- 12 biscuiti Schar Choco Chip Cookies
Instructiuni:
- Unge o tava cu unt sau tapeteaz-o cu hartie de copt. Preincalzeste cuptorul la 160° C cu ventilatie.
- Bate ouale si zaharul cu ajutorul unui mixer pana obtii o spuma. Va dura 4 minute pana ce compozitia va avea o consistenta dura si o culoare galben deschis.
- Topeste untul intr-o tigaie. Atentie: nu lasati untul sa se maroneasca.
- Amesteca faina Mix C cu sare, vanilia macinata si pudra de cacao.
- Amesteca untul peste mixul de ou si zahar si mixeaza pana se formeaza un aluat omgen. Apoi adauga rapid mixul de faina si pune totul in tava.
- Bate crema de branza cu galbenusul, zaharul pudra si faina Mix C si pune amestecul din loc in loc peste aluatul de negresa.
- Intinde amestecul de crema de branza cu o furculita pentru a obtine un aspect marmorat.
- Sfarama biscuitii in 4 si presara-i peste aluat.
- Coace pe raftul de jos al cuptorului timp de 50 de minute.