Reteta creata de Cat’s Kitchen.. Ingrediente: 400 g biscuiti fara gluten : Frollini , Maria ,Digestivi Landtaler ( din cei digestivi am folosit doar cativa pentru ca mai aveam nevoie sa ajung la cele 400 g : ) ) 5 biscuitei fara gluten cu jeleu de portocale – Orangino – …
Brad de trufe de ciocolata cu portocale, ghimbir si bailyes
Reteta creata de Enjoy Dessert. Ingrediente: Trufe de ciocolata cu baileys 200 gr ciocolata neagra 50 gr smantana pt frisca 30 gr baileys 1/2 lingurita pudra de chilli 50 gr biscuiti Frollini Dr Schar Trufe de ciocolata cu portocale si ghimbir 200 gr ciocolata neagra 80 ml smantana pt frisca 1 …
Tort fara gluten cu nuca si mac
Reteta creata de Lecturi si Arome. Ingrediente: pentru blat: 3 oua 60 grame de zahar 150 de grame de nuci macinate o lingurita de esenta de rom o lingura de praf de copt o lingura si jumatate de seminte de mac trei linguri de lapte dulce o lingura de faina …
Tort fara gluten cu mousse de zmeura, apa de trandafiri si cocos
Reteta creata de Enjoy Dessert. Ingrediente: Blat 2 oua mari 3 linguri zahar 2 linguri cu varf faina Mix It Universal Dr Schar 2 linguri nuca de cocos 1 lingura ulei 1 praf de sare 6 piscoturi Savoiardi Dr Schar Sirop 1 lingura zahar 200 ml apa Mousse de zmeura si trandafiri 100 …
Cheesecake fara gluten cu mure
Reteta creata de Madeline’s Cuisine.
Biscuiti fara gluten cu gem
Reteta creata de Madeline’s Cuisine.
Gogosi fara gluten
Reteta creata de Madeline’s Cuisine.
“Buturuga mica” din biscuiti fara gluten
Reteta creata de Food Design. Ingrediente: 1 pachet biscuiti fara gluten “Maria” / Dr. Schär CREMA 60 ml lapte (1/4 cana) 80g zahar tos (1/4 cana) 2 linguri cu lapte 2 linguri cu faina “Mix Pattiserie” / Dr. Schär 1 pachet unt tare (consistenta cand e rece), dar la temperatura …
Tort fara gluten, cu crema bavareza de cafea si crema fina de ciocolata
Reteta creata de Pasiune pentru bucatarie. Ingrediente: Blat(18cm) 2 oua 80 g zahar 70 g Mix Patisserie 30 ml lapte 30 ml ulei 20 g cacao 5 g praf de copt fara gluten 1/2 lingurita esenta de vanilie Strat crocant: 40 g ciocolata 10 g unt 20 g fulgi de …
Pancakes cu lămâie și afine (fără gluten)
Reteta creata deAndreea Chinesefood. Ingrediente: 220 g faina fara gluten Mix C Dr. Schar 1 si 1/2 lingurite praf de copt (fara gluten) 1 praf sare 50 g ulei de cocos topit 1 lamaie (sucul si coaja) 100 ml sana 100 ml lapte 1 ou 2 linguri miere 1 lingurita …
Tort fara gluten cu iaurt grecesc, prune coapte, nuci si rozmarin
Reteta creata de Taste Bazaar. Ingrediente: 120 gr unt 65% grasime la temperatura camerei 75 gr zahar de cocos (sau brun) 3 oua o lingura de extract de vanilie 110 gr faina fara gluten Mix Patisserie Schar ½ lingurita praf de copt Un praf de sare ¼ lingurita praf de …
Prajitura cu smochine – fara gluten
Reteta creata de Bucataresele Vesele.