- ~500g tofu
- 400ml lapte de soia
- 150g faina (Am folosit faina fara gluten Farina de la Schar)
- un manunchi mic de sparanghel (vom folosi cam jumate din el)
- 1 Lingura tarate de psyllium (sau seminte de in macinate)
- 4 Linguri marar, tocat
- 1 ceapa medie, tocata
- ½ lingurita rozmarin, macinat
- ½ lingurita piper, macinat
- ½ lingurita sare, macinata
- 2 lingurite ulei
Comentarii 2
–
Nici nu stii ce sa mai crezi,unii interzic soia si produsele din soia,aici vad ca nu este interzisa…vreau sa mananc sanatos,nu am probleme ,deocamdata cu glutenul,dar ma intereseaza sa imi fac eu amestecuri fara gluten,amestecurile propuse pentru vanzare nu au preturi rezonabile,ca sa ma exprim elegant….In plus imi place sa stiu exact ce pun in retete si am indoieli mari in privinta unor „retetare” din mixuri…. Ceva indicatii pentru a ne face singuri aceste amestecuri???