Reteta creata de Arome de Poveste.
Ingrediente:
Ingredinte blat:
- 150 ml ulei cocos
- 150 gr zahar cocos
- 5 oua de tara
- 2 lingurite esenta vanilie
- 150 gr faina migdale
- 150 gr faina fara gluten
- 10 gr scortisoara (2 lingurite)
- 2,5 gr nucsoara (1/2 lingurita)
- 1 lingurita praf de copt fara gluten
- 1 lingurita bicarbonat
- 230 gr morcovi rasi pe razatoarea mica (cantitate neta-deja curatati)
- 25 gr zeama lamaie
- 40 gr stafide brune
- 40 gr nuci pecan tocate
Ingrediente crema:
- 750 gr mascarpone
- 1 1/2 lingurita vanilie
- 40 ml zeama lamaie
- 15 gr coaja lamaie bio
- 130 gr miere salcam
- 2 lingurite agar-agar (gelatina vegetala)
- 150 ml apa fiarta pt gelatina
- 15 gr nuci pecan pentru decor
- 1 lingurita coaja lamaie bio pentru decor