- Blat:
- 300g faina (Am folosit faina fara gluten Schar)
- 200g zahar brun
- 1 lingurita bicarbonat de sodiu
- 1 Lingura otet de mere
- 5 Linguri cacao
- 130ml ulei
- 250ml lapte de soia
- Strat de visine:
- 500g visine fara samburi (Am folosit visine congelate)
- 50g zahar
- 5 Linguri faina de tapioca
- Strat de ciocolata:
- 500ml lapte de cocos (IMPORTANT! Nu cel lichid. Se foloseste lapte de cocos cu un continut mai mare de grasime. Are textura ca de smantana grasa. Eu il folosesc pe cel de la Delhaize. Se lasa la frigider minim o ora inainte de folosire.)
- 4 Linguri cacao (Daca vrei crema similara cu cea de la tortul Padurea Neagra, las-o alba si nu mai adauga cacao.)
- 100g zahar
- 2 lingurite pasta de vanilie (sau extract)
- 1 Lingura rom
- Insiropare:
- un borcan cu visine fara samburi in sirop slab indulcit
- Topping:
- visine, cacao, ciocolata neagra rasa