Biscotti fără gluten cu ciocolată
Descoperă biscotti crocante și pline de savoare, perfecte pentru a fi savurate alături de o ceașcă de cafea sau ceai! Creată de Pastry Workshop, această rețetă îmbină un mix de făină fără gluten de la Dr. Schär cu cacao intensă, migdale feliate și o notă subtilă de scorțișoară și vanilie, pentru biscotti cu gust intens de ciocolată și o textură perfectă.
Ingrediente:
- 280 g mix de făină fără gluten Dr. Schär
- 50 g cacao
- 1 linguriță bicarbonat de sodiu
- 1/2 linguriță praf de copt
- 1/4 linguriță sare
- 1/4 linguriță scorțișoară
- 30 g felii de migdale
- 115 g unt, topit
- 140 g sirop de agave
- 1 banană mică, piure
- 2 ouă
- 1/2 linguriță extract de vanilie
Vezi rețeta completă aici:
https://web.archive.org/web/20230203132053/https://pastry-workshop.com/gluten-free-chocolate-biscotti-biscotti-cu-migdale-si-ciocolata/