Biscuiti fara gluten cu gem

Biscuiți fără gluten cu gem

Acești biscuiți fragezi sunt perfecți pentru a fi savurați la micul dejun sau ca gustare dulce. Prepararea este simplă, iar rezultatul – un desert delicios, sigur pentru cei cu intoleranță la gluten.


Ingrediente (10 biscuiți dubli)

  • 100 g unt, topit
  • 120 g făină fără gluten (Dr. Schär Mix C Patisserie)
  • 90 g făină de migdale (sau migdale măcinate fin)
  • 70 g Green Sugar
  • 1 linguriță praf de copt
  • 1 ou
  • Gem de casă (pentru umplut)
  • Green Sugar (sau xylitol pudră) – pentru pudrat

Rețetă creată de Madeline’s Cuisine.


Mod de Preparare

Pentru instrucțiunile pas cu pas, metode de asamblare și coacere, te invităm să urmărești rețeta originală.

Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *