Brioșe sărate fără gluten cu ciuperci
Briose sarate fara gluten cu ciuperci si cimbru sunt alegerea perfectă pentru un aperitiv gustos și hrănitor, potrivit atât pentru persoanele cu intoleranță la gluten, cât și pentru cei care doresc o alternativă mai sănătoasă la rețetele clasice.
Ingrediente
Aluat
- 1½ cană făină fără gluten (Schär Mix B)
(Dacă nu ai intoleranță la gluten, poți folosi făină de grâu.) - 4 ouă mari
- 10 g praf de copt (1 pliculeț)
- ½ cană ulei de floarea-soarelui
- 1 linguriță sare
- 2 lingurițe cimbru
Topping + Compoziție
- 6 ciuperci, tăiate mărunt + încă 3 ciuperci, feliate (pentru topping)
- 1 ceapă mică, tocată mărunt
- ½ lingură ulei de măsline
- ½ cană mărar tocat (opțional, dar recomandat)
- 1 linguriță cimbru
- ½ linguriță sare de mare
- ½ linguriță piper măcinat
Rețetă creată de Gourmandelle.
Mod de Preparare
Pentru instrucțiunile complete și pașii de preparare, vizitează linkul și urmează rețeta originală pas cu pas. Poftă bună!