Lasagna cremoasă fără gluten
Lasagna este un preparat apreciat în întreaga lume, iar această variantă fără gluten îmbină gustul clasic și texturile cremoase cu siguranța oferită de foile speciale pentru cei cu intoleranță la gluten.
Ingrediente
Pentru sosul de carne
- 800 g carne de vită
- 1 kg roșii pasate
- 3-4 linguri ulei
- 2 linguri pastă de tomate
- 2 morcovi
- 2 cepe
- 2 frunze de dafin
- 3 căței de usturoi
- 10 g cimbru
- Sare, piper (după gust)
Pentru sosul Bechamel
- 70 g făină fără gluten (Farina Schär)
- 700 ml lapte
- 70 g unt
- 1 frunză de dafin
- 10 g cimbru
- Jumătate de nucșoară
- Sare, piper (după gust)
Pentru asamblare
- 200 g mozzarella rasă
- 100 g parmezan ras
- 1 cutie foi de lasagne Schär
Rețetă creată de Rețete Fără Gluten.
Mod de Preparare
Pentru instrucțiunile detaliate și pașii de preparare, urmărește rețeta originală. Poftă bună!