Mucenici muntenești fără gluten
Dacă iubești gustul mucenicilor muntenești, însă ai nevoie de o rețetă fără gluten, acești mucenici cu zeamă dulce și aromată sunt soluția perfectă. Amestecul de făină Schär pentru pâine neagră conferă consistență, fibre și gust autentic, astfel încât nu vei simți nicio diferență față de varianta clasică.
Ingrediente (4 porții)
- 160 g făină Schär pentru pâine neagră
- 3 ouă
- 1 lingură ulei de măsline
- 2 lingurițe esență de rom
- 1-2 lingurițe scorțișoară
- Coaja rasă de la 1 portocală bio
- 3 linguri miere (sau alt îndulcitor, după gust)
- 100 g nucă măcinată
- 1500 ml apă
Rețetă creată de madeline.ro.
Mod de Preparare
Pentru instrucțiunile pas cu pas, tips & tricks și timpul exact de fierbere, vizitează rețeta originală.
Poftă bună!