Paine cu seminte de dovleac, ceapa si parmezan

Pâine cu semințe de dovleac, ceapă și parmezan

Descoperă o pâine cu arome inedite, perfectă pentru cei care urmează o dietă fără gluten! Creată de Savori Urbane, această rețetă utilizează aluatul dospit cu Bread Mix Dr. Schär, la care se adaugă sâmburi crocanți de dovleac, ceapă prăjită deshidratată și parmezan ras, aromatizate subtil cu chimen. Un deliciu rustic și savuros, ideal pentru a fi savurat la orice masă!

Ingrediente:

  • ⅓ aluat dospit cu Bread Mix Dr. Schär (vezi descriere rețetă)
  • 50 g sâmburi decorticați de dovleac
  • 50 g ceapă prăjită deshidratată
  • 50 g parmezan ras fin
  • 1 linguriță de chimen

Vezi rețeta completă aici:
http://savoriurbane.com/paine-cu-seminte-de-dovleac-ceapa-si-parmezan/

Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *