Pâine fără gluten cu ananas și rozmarin
O combinație inedită de gusturi dulci și aromatice, Pâine fără gluten cu ananas și rozmarin îți va surprinde papilele gustative prin prospețime și savoare. Textura pufoasă a aluatului se îmbină perfect cu dulceața ananasului și notele ușor lemnoase ale rozmarinului.
Ingrediente
- 500 g făină fără gluten pentru pâine
- 10 g drojdie fără gluten Dr. Schär
- ½ linguriță zahăr
- 1 lingură zahăr
- 350 ml apă caldă
- 200 ml sirop din compot de ananas
- 350 g ananas cuburi (din compot)
- 1¼ linguriță rozmarin uscat
- ¼ linguriță sare
Rețetă creată de Biochimist la Cratiță.
Mod de Preparare
Pentru instrucțiunile detaliate privind dospirea, asamblarea și coacerea pâinii, vizitează rețeta originală.
Poftă bună!