Paine fara gluten cu ananas si rozmarin

Pâine fără gluten cu ananas și rozmarin

O combinație inedită de gusturi dulci și aromatice, Pâine fără gluten cu ananas și rozmarin îți va surprinde papilele gustative prin prospețime și savoare. Textura pufoasă a aluatului se îmbină perfect cu dulceața ananasului și notele ușor lemnoase ale rozmarinului.


Ingrediente

  • 500 g făină fără gluten pentru pâine
  • 10 g drojdie fără gluten Dr. Schär
  • ½ linguriță zahăr
  • 1 lingură zahăr
  • 350 ml apă caldă
  • 200 ml sirop din compot de ananas
  • 350 g ananas cuburi (din compot)
  • 1¼ linguriță rozmarin uscat
  • ¼ linguriță sare

Rețetă creată de Biochimist la Cratiță.


Mod de Preparare

Pentru instrucțiunile detaliate privind dospirea, asamblarea și coacerea pâinii, vizitează rețeta originală.

Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *