Paine simpla fara gluten

Pâine simplă fără gluten

Dacă ești în căutarea unei rețete de pâine fără gluten, ușor de pregătit și cu ingrediente la îndemână, Pâine simplă fără gluten este alegerea potrivită. Aluatul se bazează pe mixul Bread Mix Dr. Schär, care oferă textura și gustul similare unei pâini obișnuite, dar fără gluten.


Ingrediente

  • 1 kg făină Bread Mix Dr. Schär
  • 1 L apă călduță
  • 30 g drojdie proaspătă (sau 14 g drojdie uscată)
  • 1 lingură sare
  • 2 linguri ulei

Rețetă creată de Savori Urbane.


Mod de Preparare

Pentru instrucțiunile pas cu pas, timpii de dospire și metoda de coacere, urmărește rețeta originală.

Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *