Paine taraneasca cu cartofi, fara gluten, fara framantare

Pâine țărănească cu cartofi, fără gluten, fără frământare

Această variantă de pâine țărănească, îmbogățită cu cartofi fierți, are o textură moale și rămâne proaspătă pentru mai mult timp. În plus, nu necesită frământare îndelungată, fiind foarte ușor de pregătit.


Ingrediente

  • 500 g făină albă pentru pâine (Mix B, fără gluten)
  • 10 g drojdie uscată (fără gluten)
  • 2 cartofi potriviți (fierți și răciți)
  • 1 ou
  • 300 ml apă călduță
  • 1 linguriță sare
  • 1½ lingură ulei

Rețetă creată de Pasiunile Mihaelei.


Mod de Preparare

Pentru instrucțiunile complete, inclusiv modul de coacere și timpul necesar dospirii, vizitează rețeta originală.

Poftă bună!

Similar Posts

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *